10 accesorii in care merita sa investesti

Advertorial
Miercuri, 14 Aprilie 2021, ora 18:11
4566 citiri
10 accesorii in care merita sa investesti
accesorii FOTO: unsplash.com

Geanta de zi

Este esential sa ai o geanta de zi cu zi, care merge cu toate. Nu trebuie sa fie neagra, ci trebuie sa aiba o culoare care sa fie versatila, suficient de mare incat sa corespunda necesitatilor zilnice si suficient de eleganta pentru a suporta tendintele an de an.

Pantoful lustruit

O doamna ar trebui sa aiba pentru totdeauna o pereche de pantofi negri clasici. Inaltimea tocului poate varia in functie de varsta, stil si nivel de confort, dar acestia trebuie sa fie din piele de inalta calitate, indiferent daca este mata sau patentata. Desi poti alege inaltimea preferata, incearca sa eviti platformele exagerate sau inaltimea imensa. Vrei sa arati la moda, dar clasic.

Cureaua

O centura de piele neagra este esentiala in orice garderoba. Inchideti in talie rochia de camasa preferata sau transform-o in caracteristica urmatoarei tinute inlocuind cravata din tesatura cu o versiune din piele mata.

Portofelul

Deseori prima incursiune a unei femei in articole de lux, cel mai bine este sa o pastrezi clasica. Achizitia nu trebuie sa fie foarte scumpa, dar incearca sa alegi una care este suficient de buna pentru a rezista uzurii zilnice. Acesta este accesoriul pe care il verificam cu totii si il luam cu noi inainte de a iesi din casa. Important este rolul sau de insotitor loial, ceea ce il face un accesoriu de valoare investitionala.

O versiune din piele va imbatrani odata cu tine si alegerea unei nuante indraznete va insemna ca iti poti lasa geanta acasa.

Geanta incrucisata

Cea mai buna prietena a fetelor, geanta incrucisata este intotdeauna de incredere. Fiind usoara si portabila, te poti duce direct de la serviciu la un concert de vineri seara, fara a fi nevoie sa faci schimbarea frustranta a gentii (uiti intotdeauna ceva important). O forma conventionala inseamna ca va completa orice tinuta si va transcende tendintele.

Gheata

Cizma din piele neagra este o necesitate de garderoba pentru toate femeile. Chic si fara efort, versiunea gleznei este magulitoare pentru toate formele si este mai versatila decat o tendinta peste genunchi. Poarta-ti pantalonii negri preferati sau cam orice altceva detii.

Ceasul

O investitie adevarata, ceasul ar trebui sa fie accesoriul pe care il pastrezi de ani de zile. Desi este o alegere incredibil de personala, credem ca nu poti gresi ramanand cu clasic si elegant. O curea de piele va depasi tesatura si o fata traditionala - rotunda, cifre romane, articole din aur sau argint - este atemporala.

Ceasurile bering de cea mai buna calitate sunt un mix perfect de stil, forta, durabilitate si rafinament avand un design deosebit de simplu.

Cerceii

Cerceii perfecti sunt intotdeauna castigatori. Metalele fine sunt subtile si dau incredere atunci cand spunem ca vor conferi oricarei tinute un finisaj elegant. Subtili si clasici, vor adauga un plus de eleganta oricarei tinute.

Ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt un accesoriu obligatoriu nu doar pentru estetica, ci si pentru factorul de sanatate al protejarii ochilor de razele UV daunatoare ale soarelui. Detinerea uneia sau a doua piese de calitate ar fi un obiectiv inteligent. Acest lucru te poate ajuta sa accentuezi aspectul oricarei tinute intr-un mod cu totul diferit. Cu diferitele forme si elemente de culoare, fiecare fata o poate gasi pe cea care se potriveste cel mai bine.

Destul de interesant este ca poti observa ochelari de soare de calitate la prima vedere.

Esarfa

O esarfa este un accesoriu adesea trecut cu vederea, dar care poate face o lume diferentiata. Iti poate transforma instantaneu look-ul adaugand un strop de culoare sau doar un luciu de matase, facandu-te sa arati mai eleganta. Cu modalitati nesfarsite de a o lega si de a o purta, este unul dintre accesoriile obligatorii si care merita investitia, avand multe optiuni disponibile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#accesorii, #tinute, #stil feminin , #stiri life style