Un nou smartphone de la LG: Isi schimba aspectul in functie de preferinta utilizatorului

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 23:551606 citiri
Un nou smartphone de la LG: Isi schimba aspectul in functie de preferinta utilizatorului
Foto: Digitaltrends

Cei care vor un smartphone care sa se distinga fata de celelalte de pe piata au acum la dispozitie modelul AKA, produs de compania sud-coreeana LG. Aspectul lui poate fi schimbat in functie de preferinta utilizatorului.

Acest lucru este posibil datorita unei game largi de carcase pe care producatorul o pune la dispozitia cumparatorilor, se arata intr-un articol Digital Trends. Astfel, telefonul poate sa devenina Eggy (galben), Soul (albastru), YoYo (roz) sau Wooky (alb).

Carcasa include si alte functii: il notifica pe utilizator atunci cand primeste mesaje si indica nivelul bateriei. Acest model de smartphone este destinat in primul rand tinerilor.

Designul lui a fost inspirat din cel al modelului G3. El dispune de o camera foto de 8 megapixeli in partea din spate, ecranul avand o diagonala de 5 inchi, la o rezolutie 720p. Procesorul lui este unul de tipul quad-core de 1,2 Ghz, acesta fiind completat de 1 GB memorie RAM.

Capacitatea lui de stocare ajunge la 16 GB, ea putand fi marita cu ajutorul unui card MicroSD. Telefonul mai dispune de tehnologia NFC si de o camera foto frontala de 2 megapixeli. Nu in ultimul rand, LG AKA este dotat cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat.