LG prezinta un ecran uluitor, care se ruleaza ca o foaie de hartie (Video)

Luni, 04 Ianuarie 2016, ora 11:314754 citiri
LG prezinta un ecran uluitor, care se ruleaza ca o foaie de hartie (Video)
Foto: LG

Sud-coreenii de la LG vor sa fure toate privirile la targul de electronice Consumer Electronics Show (CES 2016) cu un ecran uluitor.

Compania are la standul sau un display de 18 inchi (aproximativ 46 cm) care se poate rula ca o foaie de hartie, arata The Verge.

Sud-coreenii au lansat deja doua telefoane cu ecran curbat (G Flex si G Flex 2), insa noua tehnologie prezentata la CES 2016 arata modul in care LG isi imagineaza viitorul.

Cand ajunge in Romania telefonul cu ecran curbat LG G Flex - afla pretul la liber

Astfel, compania spera ca in curand sa o incorporeze in telefoane, tablete si televizoare, pentru ca dispozitivele sa se impacheteze pentru a incapea in buzunar sau sa se ruleze usor ca sa se poate muta fara probleme de pe un perete pe altul.

Cine investeste 900 de milioane de dolari in tehnologia viitorului: Ecranele flexibile, noua normalitate?

De asemenea, LG are pregatit un ecran curbat de 25 inchi instalat in interiorul unei masini.

LG nu e singura companie IT care testeaza piata cu ecranele flexibile. Tehnologii similare au fost prezentate si de Samsung, Sony si Sharp.

Japonezii au inventat ecranul flexibil, care se impatureste (Video)

Targul de electronice CES 2016 are loc in Las Vegas in perioada 6-9 ianuarie.

Hands-on with LG's foldable screenA scoop from CESLG gave Dave Lee a first look at its foldable, rollable screen - it says it could revolutionise the way we use TVsRead his blog and see the full video: http://www.bbc.co.uk/news/technology-35230043Posted by BBC Technology Tech Tent on 4 Ianuarie 2016