LG G3, lansat oficial: Smartphone-ul are o tehnologie cu laser pentru fotografii (Galerie foto)

Miercuri, 28 Mai 2014, ora 23:16
4765 citiri
LG G3, lansat oficial: Smartphone-ul are o tehnologie cu laser pentru fotografii (Galerie foto)
Foto: LG

LG G3 a fost lansat oficial, marti seara, noul smartphone al sud-coreenilor fiind dotat cu o tehnologie laser pentru fotografii.

Telefonul are un ecran performant, un design atragator si va ajunge in Europa in luna iunie, scrie Tech Radar.

Preturile nu se cunosc deocamdata, dar se estimeaza ca va costa 550 de lire sterline, respectiv 925 de dolari, la liber.

Dispozitivul este confectionat din plastic, marginile sunt usor curbate, iar dimensiunile sunt 146,3 x 74,6 x 8,9 mm. Cantareste 149 de grame, deci este destul de usor.

Ecranul are o diagonala de 5,5 inchi, are o rezolutie de 2.560 x 1.440 de pixeli si o densitate de 538ppi.

Difuzorul, butoanele de volum si de oprire/pornire se afla pe partea din spate a carcasei.

Totusi, cel mai interesant lucru la acest telefon este camera foto, avand in vedere ca este dotata cu o tehnologie de focalizare automata bazata pe un fascicul laser. In consecinta, telefonul va face extrem de rapid poze, la o calitate inalta.

Obiectivul principal de 13MP este secondat de o camera foto frontala, de 2,1MP, care va incanta pasionatii de selfie-uri.

LG G3 este alimentat de un procesor Snapdragon 801 de 2,5Ghz si 2 sau 3GB RAM. Spatiul de stocare intern poate fi de 16 sau de 32 GB, extensibil prin card microSD. Bateria este una mare, de 3.000 mAh.

Smartphone-ul are sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat, care este personalizat cu interfata Optimus UI de la LG.

Printre functiile prestabilite se numara Smart Note (notificarea intelgienta - n.red.), ce anunta utilizatorul, printre altele, daca vrea sa stearga o aplicatie pe care nu a mai folosit-o de mult timp sau daca vrea sa se conecteze la reteaua Wi-Fi cand ajunge acasa.

De asemenea, functia Knock Code permite utilizatorilor sa deblocheze dispozitivul, folosind un anumit model de atingere a ecranului, in timp ce Content Lock pastreaza in siguranta fisierele personale atunci cand telefonul este folosdit si de alte persoane. De asemenea, Kill Switch dezactiveaza telefonul de la distanta, in caz de furt.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#LG G3, #smartphone nou LG, #smartphoneuri LG, #LG G3 specificatii , #telefoane
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
De cand il astept !! Vreau sa pun laseru' pe "prietenii mei".