Cand ajunge in Romania telefonul cu ecran curbat LG G Flex - afla pretul la liber

Miercuri, 22 Ianuarie 2014, ora 16:14
5135 citiri
Cand ajunge in Romania telefonul cu ecran curbat LG G Flex - afla pretul la liber
Foto: The Verge

Telefonul curbat G Flex de la LG va fi lansat oficial in 20 de tari europene, printre care si Romania, in februarie.

Consumatorii de pe marile piete ale batranului continent, inclusiv Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Suedia si Austria, vor putea sa cumpere acest smartphone inovator, incepand cu luna viitoare, scrie Design&Trend.

Mai mult, LG G Flex va ajunge la marii operatori de telefonie mobila din tara noastra tot in februarie.

Pana in prezent, smartphone-ul a fost disponibil doar in Asia (Coreea, Hong Kong si Singapore), iar producatorul a anuntat in cadrul evenimentului CES 2014 ca va intra incepand cu luna ianuarie in portofoliul celor mai mari operatori din SUA: AT & T, Sprint si T-Mobile.

"Introducerea LG G Flex in Europa arata ca avem incredere in smartphone-ul curbat. El va pozitiona LG drept compania care ofera ceva unic pentru fiecare segment de consumatori. Este un dispozitiv care in mod garantat va reprezenta subiect de discutie, oriunde va ajunge", a declarat Jong-seok Park, presedinte si CEO al LG Electronics Mobile Communications Company.

Cat costa in Romania

Orange Romania a anuntat ca va pune in vanzare telefonul din februarie si le-a permis clientilor sai sa il incerce, prin intermediul programului Orange Smartphone Tester, timp de trei saptamani.

Ceilalti operatori mari, Vodafone si Cosmote, nu au facut inca precizari in legatura cu data oficiala de lansare.

Totusi, telefonul a ajuns inca din decembrie in magazinele online din tara noastra. Astfel, la emag.ro, acesta costa 2.949 de lei, iar cu abonament Vodafone Red 45 (de 45 euro pe luna) pretul ajunge la 1.559 de lei.

Similar, telefonul poate fi achizitionat la acelasi pret si de la evoMag.ro si Cel.ro.

Care sunt inovatiile

LG G Flex urmeaza curbura naturala a fetei, iar producatoul sustine ca mareste calitatea vocii si a sunetului prin reducerea distantei dintre difuzoare si gura sau ureche.

Desing-ul butonului lateral al telefonului LG G Flex permite navigare facila, iar ecranul POLED de 6 inchi inconjoara conturul ochilor, furnizand claritate la un unghi optim.

LG a creat prima baterie curbata din lume pentru a completa design-ul curbat si subtire a telefonului, de 3500 mAh, pentru a oferi suportul necesar activitatilor zilnice.

Camera este de 13MP, iar interfata este foarte intutitiva. Mai mult, functia Dual Window imparte ecranul in doua sectiuni, permitand o buna vizualizare a fiecarei sectiuni pentru un multitasking usor pe un ecran mare.

De asemenea, el este primul telefon care dispune de un strat de reparare automata pe capacul din spate, ceea ce il face imun la zgarieturi si crapaturi minore.

Smartphone-ul este dotat cu un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2,26Ghz si GPU Adreno 330. Display-ul curbat de 6 inci are o rezolutie HD (1.280x720), memoria RAM este de 2GB si spatiul de stocare este de 32GB.

Economia Rusiei contra cronometru. Spoiala de suprafață a industriei în floare, finanțată de China, și realitatea cruntă a vieții oamenilor de rând
Economia Rusiei contra cronometru. Spoiala de suprafață a industriei în floare, finanțată de China, și realitatea cruntă a vieții oamenilor de rând
Investițiile sporite, care însumează peste 10% din PIB, în sectorul militar, precum și evoluția producției industriale din ultimii doi ani din Rusia, sprijinită enorm de China, creionează...
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Centrul de cercetare economică și de afaceri din Londra anunța, anul trecut, că China va avea într-adevăr cea mai mare economie a lumii, dar există o alță țară care amenință...
#LG G Flex lansare Romania, #pret LG G Flex, #telefon curbat LG, #pret telefon curbat LG , #telefoane