Leonard Doroftei, despre calvarul trăit în România: "Acolo trebuie să fii șacal ca să răzbești. Eram considerat cerșetor "

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 15:1815945 citiri
Leonard Doroftei, despre calvarul trăit în România: "Acolo trebuie să fii șacal ca să răzbești. Eram considerat cerșetor "
Leonard Doroftei

Leonard Doroftei a părăsit România și s-a stabilit în Canada, unde a investit în afaceri imobiliare, dar lucrează și in box.

Fostul mare campion mondial plânge după țara natală, dar nu uită tratamentul la care a fost supus de autorități pe vremea când avea un restaurant în Ploiești.


"N -aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fi un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros.

Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc oe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă", a spus Doroftei pentru Prosport.


Pe lângă afacerile imobiliare din Canada, fostul sportiv lucrează ca antrenor la o sală de box.

"E un domeniu în care am căutat să investesc. E destul de bine. Nu mă plâng", a spus Doroftei pentru Prosport.