Ce spune Messi despre meciul șoc din optimile Champions League, PSG - Real Madrid

Miercuri, 15 Decembrie 2021, ora 12:20
2975 citiri
Ce spune Messi despre meciul șoc din optimile Champions League, PSG - Real Madrid
Leo Messi. Foto: Facebook / PSG

Starul argentinian Lionel Messi este încrezător că Paris Saint-Germain o va elimina pe Real Madrid în optimile Ligii Campionilor la fotbal în cursa spre câştigarea trofeului european, transmite DPA.

PSG, finalista ediţiei 2019/2020, urma să joace cu Manchester United conform primei trageri la sorţi a meciurilor din optimile Ligii Campionilor, dar o eroare tehnică a determinat o a doua extragere în care sorţii le-au hărăzit-o parizienilor pe Real Madrid ca adversară. Prima manşă a duelului cu Real va avea loc pe 15 februarie la Paris.

''Pentru PSG obiectivul este să câştige Liga Campionilor, aceasta este scopul tuturor. Echipa a fost foarte aproape înainte. Este o competiţie esenţială pentru toate echipele. Vom încerca s-o câştigăm'', a declarat Messi, câştigătorul Balonului de Aur în acest an, la evenimentul Dubai Expo2020.

Messi, 34 ani, a părăsit Barcelona şi a semnat în vară pentru Paris Saint-Germain. Dacă în Ligue 1, argentinianul a marcat un singur gol în zece meciuri disputate, în Liga Campionilor a reuşit cinci goluri în cinci meciuri.

''A fost o schimbare foarte mare după atâta timp petrecut în acelaşi loc, aşa că nu a fost uşor. Dar cu toţii ne descurcăm bine în acest oraş spectaculos şi la una dintre cele mai bune echipe din lume'', a adăugat Messi.

Argentinianul a marcat la Barcelona 26 de goluri contra lui Real Madrid, în cele 45 meciuri disputate în toate competiţiile, dintre care două în Liga Campionilor.

Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Încă un premiu pentru Novak Djokovic. La cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus, tenismanul sârb a fost desemnat Sportivul Anului, în urma sezonului 2023, în care a câştigat al 24-lea...
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Partida Real Madrid- FC Barcelona a creat numeroase disensiuni după ce catalanii au acuzat o eroare de arbitraj la unul dintre goluri. Președintele FC Barcelona Joan Laporta a precizat că el...
#Leo Messi, #messi psg, #Champions League program meciuri, #messi neymar, #Real Madrid , #Stiri Leo Messi