Messi, o noua reacție despre FC Barcelona! Ce spune superstarul argentinian despre Xavi

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 15:55
2840 citiri
Messi, o noua reacție despre FC Barcelona! Ce spune superstarul argentinian despre Xavi
Leo Messi. Foto: Facebook / PSG

Argentinianul Lionel Messi a comentat, într-un interviu acordat cotidianului spaniol Marca, situaţia actuală a echipei sale de suflet, FC Barcelona, de care a fost nevoit să se despartă în această vară din cauza problemelor financiare, declarându-se "surprins" de revenirea fotbalistului brazilian Dani Alves pe Camp Nou.

În privinţa întoarcerii "veteranului" Dani Alves (38 ani) la Barca, argentinianul a afirmat: "Adevărul este că revenirea lui m-a surprins, mai ales în acest moment.

Cred că poate fi însă o achiziţie bună deoarece, ca şi în cazul lui Xavi, poate fi important pentru tineri. Îi va ajuta să crească, pentru că este o persoană câştigătoare şi transmite foarte mult. O va face cu tinerii, atât la jocuri, cât şi la antrenamente. Pentru că va contribui foarte mult şi în afara terenului, cu munca de zi cu zi, angajamentul şi dorinţa pe care o are mereu de a câştiga".

"Barcelona trece printr-o etapă de reconstrucţie, cu o echipă în care sunt mulţi jucători tineri. Astăzi cred că există echipe mai bune decât Barcelona.

Însă, chiar dacă acum lasă această impresie, asta nu înseamnă că mai târziu nu vor putea lupta, pentru că trebuie să ţinem cont de sosirea lui Xavi, de iluziile reînnoite şi de puterea de a recupera nişte jucători care acum îi lipsesc. Mă întristează situaţia Barcelonei. Sunt un fan şi vreau tot ce este mai bun pentru această echipă", a mai spus Messi.

În opinia sa, Xavi va avea o contribuţie importantă la revenirea Barcelonei în topul fotbalului european. "Este un antrenor care ştie multe, cunoaşte perfect clubul şi locuieşte în Barcelona de mic. El a redus speranţa la Barcelona, pentru că este o persoană foarte respectată de suporteri şi de jucători. Va fi un antrenor foarte important pentru fotbaliştii mai tineri, pentru că vor avea de învăţat de la el. Cu Xavi, echipa va creşte mult. Nu am nicio îndoială".

Messi s-a declarat totodată impresionat de modul rapid în care portughezul Cristiano Ronaldo, fostul său rival din La Liga, a reuşit să se adapteze la Manchester United, după plecarea sa de la Juventus Torino, în vară.

"United este o echipă foarte puternică, cu mari jucători. Cristiano cunoştea deja clubul, însă este o altă etapă şi acum s-a adaptat într-o manieră impresionantă.

Încă de la început a marcat goluri, aşa cum o facere mereu, şi nu a avut nicio problemă să se adapteze. În Premier nu este atât de bun pe cât credeam cu toţii, dar este o competiţie foarte grea şi echilibrată, în care lucrurile iau multe întorsături. După decembrie se schimbă foarte multe şi se poate întâmpla orice", a comentat argentinianul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#messi, #messi psg, #Messi Barcelona, #Dani Alves, #xavi, #Messi Barcelona Liga Campionilor , #Stiri Leo Messi