Ce a spus Messi după ce a câștigat a 7- oară Balonul de Aur. Mesaj direct pentru Lewandowski

Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 06:07
4795 citiri
Ce a spus Messi după ce a câștigat a 7- oară Balonul de Aur. Mesaj direct pentru Lewandowski
Leo Messi. Foto: Facebook / France Football

Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur a 7-a oară şi i-a adus un omagiu atacantului polonez Robert Lewandowski, despre care a spus că merita acest trofeu.

"Este uimitor să fiu din nou aici. Acum doi ani am crezut că vor fi ultimii mei ani şi astăzi sunt din nou în faţa voastră. Oamenii au început să se întrebe când o să mă retrag şi astăzi sunt aici la Paris şi sunt foarte fericit şi vreau să continui să lupt pentru a atinge noi obiective. Nu ştiu câţi ani mai am inainte dar mă distrez copios. Aş vrea să mulţumesc tuturor colegilor mei de la Barça, PSG, Argentina (...).

Cred că am câştigat acest trofeu parţial datorită a ceea ce am reuşit să facem în Copa America, aşa că îl dedic colegilor mei de echipă. Astă seară este o seară cu totul specială pentru că acolo este soţia mea dar şi copiii mei, tatăl meu, mama, nepoţii mei. Este prima dată când câştig aici şi aş vrea să-i spun lui Robert (Lewandowski) că este o onoare să concurez cu el”, a spus el.

Messi i s-a adresat apoi direct marcatorului polonez. "Cred că ai fi câştigat asta anul trecut. Cu pandemia nu s-a putut, dar meriţi să ai acest trofeu acasă”, a spus atacantul de la PSG.

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el.

Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de golgheter, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

Polonezul Lewandowski a fost pe 2, iar Jorginho a fost pe 3.

Messi este câştigător cu Argentina în acest an al Copei America.

Marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, a ocupat locul 6 în acest clasament.

Unul dintre favoriţi, Karim Benzema, de la Real Madrid, a fost pe locul 4.

Titlul de cel mai bun club al anului a revenit celor de la Chelsea.

Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Încă un premiu pentru Novak Djokovic. La cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus, tenismanul sârb a fost desemnat Sportivul Anului, în urma sezonului 2023, în care a câştigat al 24-lea...
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Echipa Inter Miami continuă să avanseze în Conferinţa de Est a MLS, după ce a învins duminică pe teren propriu formaţia Nashville, scor 3-1, graţie unei duble a lui Lionel Messi. Echipa...
#Leo Messi, #Messi Balonul de Aur, #Lewandowski, #Messi Ronaldo Balonul de Aur, #France Football , #Stiri Leo Messi