Messi a doborât recordul de like-uri pentru o postare pe Instagram după finala Campionatului Mondial de Fotbal

Luni, 19 Decembrie 2022, ora 17:54
4421 citiri
Messi a doborât recordul de like-uri pentru o postare pe Instagram după finala Campionatului Mondial de Fotbal
Leo Messi. Foto: Facebook / FIFA World Cup

Lionel Messi a doborât recordul de like-uri pentru o postare a unui sportiv pe Instagram, informează cotidianul belgian Le Soir, după ce fotbalistul argentinian a fost marele artizan al câştigării Cupei Mondiale 2022 din Qatar de către naţionala ţării sale.

În mai puţin de 24 de ore, peste 43 de milioane de oameni au dat like postării argentinianului care a sărbătorit câştigarea titlului de campion mondial.

Lionel Messi a ridicat duminică singurul trofeu major care lipsea din palmaresul său: Cupa Mondială. La a cincea sa participare la această competiţie, argentinianul şi-a îndeplinit în sfârşit visul, după care s-a exprimat pe reţelele de socializare în legătură cu fericirea pe care o simte.

"Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult încât nu-mi vine să cred...", a scris Messi pe Instagram.

"Mulţumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susţin şi, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună şi sunt uniţi, sunt capabili să realizeze ce şi-au propus. Meritul aparţine acestui grup, care este deasupra individualităţilor, este forţa tuturor care luptă pentru acelaşi vis care a fost şi visul tuturor argentinienilor... Am făcut-o!!!", a adăugat el.

Selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică seara, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor, pe Lusail Stadium din Al Daayen.

Messi, a devenit, duminică, primul fotbalist care câştigă de două ori ''Balonul de Aur'', decernat celui mai bun jucător al Cupei Mondiale, după ce a condus echipa ''Albiceleste'' spre titlul mondial în Qatar. Messi a mai obţinut ''Balonul de Aur'' în urmă cu opt ani, la ediţia din Brazilia (2014), când Argentina a pierdut finala cu Germania (0-1), după prelungiri.

Leo Messi a încheiat ediţia din Qatar cu şapte goluri marcate, dintre care două în finală.

Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
La 24 iunie 2024, Lionel Messi va împlini 37 de ani. O vârstă care ridică inevitabil problema retragerii sportive pentru un jucător care a semnat primul său contract profesionist în 2004....
El e Messi din șah. Un puști de 10 ani l-a bătut pe Magnus Carlsen, de 5 ori campion mondial VIDEO
El e Messi din șah. Un puști de 10 ani l-a bătut pe Magnus Carlsen, de 5 ori campion mondial VIDEO
Faustino Oro, un băieţel din Argentina în vârstă de 10 ani, a reuşit cea mai bună performanţă a tinerei sale cariere. Pe platforma internaţională Chess.com, copilul născut în 2013 a...
#Leo Messi, #Argentina, #Instagram, #Campionatul Mondial de Fotbal Qatar , #Stiri Leo Messi