Messi a primit o ofertă de nerefuzat

Joi, 14 Iulie 2022, ora 13:33
5223 citiri
Messi a primit o ofertă de nerefuzat
Leo Messi. Foto: Facebook / Leo Messi

Conducerea clubului francez de fotbal Paris Saint-Germain doreşte să-i prelungească cu un an, până în iunie 2024, contractul atacantului argentinian Lionel Messi, anunţă cotidianul sportiv Marca.

Campioana en titre a Franţei nu vrea să renunţe la veniturile suplimentare generate de prezenta starului sud-american pe Parc des Princes, în ciuda faptului că randamentul sportiv al lui Messi în primul său an la PSG a fost departe cei cel arătat anterior în cele 17 sezoane petrecute la FC Barcelona.

Messi a înscris 11 goluri şi a oferit 15 assist-uri în 34 de meciuri disputate pentru parizieni, însă nu a reuşit să aducă saltul calitativ sperat pentru câştigarea Ligii Campionilor, marele vis al clubului parizian.

În plus, argentinianul a ratat şi un penalty în duelul cu Real Madrid din optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma căruia francezii au părăsit competiţia.

Lionel Messi (35 de ani) a semnat un contract pe două sezoane cu PSG, care expiră în iunie 2023, iar intenţia sa iniţială era de a încerca apoi o ultimă aventură în Liga profesionistă nord-americană (MLS), înainte de a spune adio fotbalului.

Oficialii clubului parizian încearcă acum să-l convingă pe Messi să mai rămână un an în Hexagon, însă decarul naţionalei Argentinei doreşte amâne răspunsul la această ofertă până la finalul Cupei Mondiale din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie 2022), când va avea o imagine mai clară în privinţa viitorului său.

Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Încă un premiu pentru Novak Djokovic. La cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus, tenismanul sârb a fost desemnat Sportivul Anului, în urma sezonului 2023, în care a câştigat al 24-lea...
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Echipa Inter Miami continuă să avanseze în Conferinţa de Est a MLS, după ce a învins duminică pe teren propriu formaţia Nashville, scor 3-1, graţie unei duble a lui Lionel Messi. Echipa...
#Leo Messi, #messi psg, #prelungire contract , #Stiri Leo Messi