Cristiano Ronaldo, despre poza publicitară cu rivalul său: "Mi-ar plăcea să-i dau şah-mat lui Messi"

Luni, 21 Noiembrie 2022, ora 14:20 1930 citiri
Leo Messi și Cristiano Ronaldo. Foto: Facebook

Starul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, a asigurat că i-ar făcea plăcere să-i dea "şah-mat" argentinianului Lionel Messi, alături de care a apărut într-o fotografie care a devenit virală pe reţelele de socializare, informează presa sportivă spaniolă.

Ronaldo şi Messi au acceptat să apară împreună într-o fotografie în care pot fi văzuţi jucând şah pe o servietă a unei celebre case de modă. Fotografia a fost postată simultan pe conturile de Instagram ale celor doi jucători, atrăgând în scurt timp zeci de milioane de like-uri.

"Mi-ar plăcea să-i dau şah-mat lui Messi. Ar fi frumos, indiferent dacă s-ar întâmpla la şah sau la fotbal", a asigurat atacantul lusitan râzând, luni, într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o la cartierul general din Qatar al naţionalei ţării sale, alături de care participă la Cupa Mondială 2022, scrie cotidianul catalan Sport.

Ronaldo a explicat că fotografia publicitară alături de Messi - în care cei doi s-au pozat separat şi apoi s-a montat imaginea - "a fost o mândrie, ceva ce mi doream de mult să fac".

Într-un interviu acordat recent lui Piers Morgan, moderatorul vedetă al canalului TalkTV, Cristiano Ronaldo a afirmat că Messi este "un jucător magic" şi că are o relaţie de respect reciproc cu rivalul său argentinian.

"Întotdeauna am avut mult respect pentru Messi. Ca jucător este minunat. Magic. În top. Iar ca persoană? Împărţim aceeaşi scenă de 16 ani şi am o relaţie grozavă cu el. Nu suntem prieteni, în sensul că nu ne vedem des, nu vorbim la telefon în mod regulat. Dar el este într-un fel ca un coechipier pentru mine. Respect cu adevărat modul în care a vorbit mereu despre mine. Până şi soţia lui a avut întotdeauna mult respect faţă de partenera mea, care este şi ea din Argentina. Ce pot să mai spun? Este un tip grozav", a declarat Ronaldo.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News