Papahagi ii raspunde iar lui Lazaroiu: Nu orice obraznicie trebuie rapid sfichiuita

Vineri, 11 Ianuarie 2013, ora 15:31
1905 citiri
Papahagi ii raspunde iar lui Lazaroiu: Nu orice obraznicie trebuie rapid sfichiuita

Razboiul declaratiilor dintre Sebastian Lazaroiu si Adrian Papahagi continua pe retelele sociale.

Dupa ce Lazaroiu a apreciat ca Papahagi si Mihai Razvan Ungureanu sunt niste "virgule in politica romaneasca", clujeanul i-a transmis consilierului prezidential ca "zeroul de dupa virgula s-a suparat pe virgula".

Acum, Adrian Papahagi revine cu o noua postare pe Facebook, in care mentioneaza ca "Sebastian Lazaroiu ma ironiza in mod nepermis".

"Imi pare rau ca nu m-am abtinut sa-i raspund sarcastic. Consider o imensa nedreptate textul scris despre mine: nu m-am lepadat niciodata de Traian Basescu si nu o voi face vreodata, dar nici nu inteleg sa-l tamaiez slugarnic. Nu sunt 'creatia' nimanui: raman un om liber, cu o credinta, un crez si niste valori pe care le voi sluji. Sunt in continuare alaturi de Traian Basescu, in spiritul unei egalitati si loialitati cavaleresti, nu al unui servilism de care sunt strain prin educatie", scrie pe reteaua sociala fostul candidat ARD la parlamentare.

Papahagi ii aminteste lui Lazaroiu ca nu a fost bagat in fata " pe scenele campaniei anti-suspendare in aceasta vara", ci a fost invitat sa vorbeasca.

"Mi-am stiut mereu locul, si in discurs si in constructia care a urmat. Am continuat lupta, candidand (cu eforturi proprii) si aducand voturi dreptei, iar nu profitand de voturile colegilor. Nu vad ce mi se poate reprosa", continua profesorul clujean.

Papahagi ii raspunde lui Lazaroiu: Zeroul de dupa virgula s-a suparat pe virgula

"Realizez insa ca nu orice obraznicie trebuie rapid sfichiuita. Regret spectacolul jalnic al luptelor de orgolii si faptul ca m-am complacut, fie si pentru o clipa, in acesta. As vrea sa fim uniti impotriva USL, nu sa ne ironizam reciproc. Cu asta, consider episodul inchis si-mi voi musca limba data viitoare", incheie Papahagi.

Anterior, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a scris, tot pe reteaua sociala, ca Mihai Razvan Ungureanu si Adrian Papahagi "se fac ca nu il cunosc pe Traian Basescu, omul care i-a promovat". "Ma incapatanez sa cred ca lipsa caracterului nu e o conditie sa ajungi mare in politica", sublinia Lazaroiu.

Lazaroiu il ataca dur pe MRU: Nu are caracter

"Doua virgule in politica romaneasca. MRU, promovat ministru de Externe, sef SIE, premier. De Traian Basescu. Papahagi, urcat pe scena de acelasi Traian Basescu, in campania pentru referendumul de demitere din vara. Observ cu amaraciune cum amandoi se fac ca nu il cunosc pe Traian Basescu, omul care i-a promovat. Pentru unul e un model ce nu trebuie urmat, pentru celalalt e un fel de paria.

Totusi, ma incapatanez sa cred ca lipsa caracterului nu e o conditie sa ajungi mare in politica. Poate doar vreo virgula pe acolo...", nota Lazaroiu.

"Nu stiu ce observati, domnule Lazaroiu, dar sunteti intr-o grava eroare. Habar n-am unde ati gasit ideea cu 'paria'... Nu m-am dezis de Traian Basescu si nu o voi face. Socotesc, dimpotriva, ca mi-am asumat o lupta grea intr-un moment ingrat, pentru Traian Basescu si pentru valorile in care cred, fara sa trag vreun folos din asta. Nu vad ce mi se poate reprosa. Mi-ar parea rau sa cred ca v-ati pierdut discernamantul", a replicat, la randul sau, Papahagi.

D.R.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Papahagi replica Lazaroiu, #Lazaroiu atac MRU Papahagi , #stiri Sebastian Lazaroiu