Lazaroiu: Traian Basescu va decide cine va castiga prezidentialele din 2014

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 11:52 3909 citiri

Presedintele Traian Basescu nu se va implica direct in activitatile fundatiei Miscarea Populara, dar o va sprijini si cat va fi presedinte si dupa, spune consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu. El crede ca Basescu va decide cine va castiga prezidentialele din 2014.

Sebastian Lazaroiu precizeaza ca "Miscarea Populara este o fundatie si atata tot, dar sigur, daca la un moment dat activitatile fundatiei pot duce la un angajament politic... dar asta nu e o decizie pe care s-o ia grupul de initiativa".

"Fundatia nu-si propune sa inlocuiasca PDL-ul sau alt partid pe centru-dreapta, dar incearca sa asigure un suport programatic pentru lipsa care exista acum in zona asta, o platforma pentru cei care vor sa se exprime", a spus consilierul prezidential, la RFI Romania.

Lazaroiu, despre ce e Miscarea Populara si cum l-a tradat PDL pe Basescu - Interviu

Ce rol va juca Traian Basescu in Miscarea Populara? Sebastian Lazaroiu declara ca "presedintele nu se va implica direct in activitatile fundatiei, dar in mod evident si am discutat asta cu domnia sa, va sprijini activitatile si cat va fi presedinte si evident, dupa ce nu va mai fi presedinte, deci asta-i genul de implicare, pe care noi o vedem in momentul asta".

Sebastian Lazaroiu apreciaza ca "si daca va ramane o fundatie (Miscarea Populara - n.red.), va avea o influenta foarte importanta in candidatura de centru-dreapta din 2014".

"O influenta, sper eu, in special la nivelul acesta al valorilor, al principiilor, al sustinerii valorice, dar pe de alta parte, sper sa aiba o influenta la fel de mare, cum va avea presedintele Traian Basescu. Eu cred ca presedintele Traian Basescu va decide, cu sprijinul pe care-l va avea, cine va castiga prezidentialele din 2014", a mai spus Sebastian Lazaroiu.

Citeste mai multe despre Lazaroiu: Traian Basescu va decide cine va castiga prezidentialele din 2014, pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News