Lazaroiu: Ponta il provoaca pe presedinte, baga batul prin gard!

Luni, 21 Mai 2012, ora 12:29
1889 citiri
Lazaroiu: Ponta il provoaca pe presedinte, baga batul prin gard!
Foto: Arhiva

USL cauta pretexte pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, acesta fiind motivul pentru care premierul Victor Ponta il provoaca pe seful statului si "baga batul prin gard", considera fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu.

E mai greu sa fii presedinte-jucator cand ai o majoritate ostila in Parlament, iar relatia dintre presedintele Traian Basescu si Guvernul condus de Victor Pont va avea o evolutie, care depinde de Executiv, a mai spus Lazaroiu la RFI Romania.

"Cred ca depinde mai degraba de membrii Guvernului si de comportamentul actualului premier, care recunosc ca pe mine ma dezamageste pe zi ce trece, pentru ca in mod evident il provoaca pe presedinte de cate ori are ocazia. Probabil e si el intrigat ca presedintele nu-i raspunde la multe din... unele dintre ele chiar obraznicii ale lui Ponta. Presedintele nu i-a raspuns si probabil Ponta e tot mai intrigat si tot mai incearca si bage batul prin gard!", spune sociologul.

Fostul ministru al Muncii mai declara ca Uniunea Social Liberala cauta pretexte pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu. Fostul consilier prezidential vorbeste despre "o majoritate ostila, care ameninta aproape zilnic cu suspendarea si un premier imatur, pentru ca face rau tarii, nu presedintelui".

"E posibil la un moment dat sa apara... Toate aceste provocari ale lui Ponta, ale lui Marga, cele de la audierile de la comisia de politica externa vin tocmai pentru a-l face pe presedinte sa atace, dupa care ei vor sari, fiind mult mai populari in sondaje si vor spune: 'uite, presedintele nu vrea sa colaboreze cu noi, il suspendam!'. Deci probabil ca incearca sa-si gaseasca un pretext pentru suspendare, ca motive nu prea au", a adaugat Lazaroiu.

Citeste mai multe despre Lazaroiu: Ponta il provoaca pe presedinte, baga batul prin gard! pe RFI Romania.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Lazaroiu Basescu bat Ponta, #Ponta bat gard Basescu, #relatie Ponta Basesc , #stiri Sebastian Lazaroiu