Lazaroiu: Ponta a vrut sa isi arate solidaritatea cu Dragnea, desi il vrea cat mai departe de el

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 16:22 1468 citiri
Foto: arhiva personala

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu crede ca ceea ce face Victor Ponta e un "joc de lumini" si o falsa solidaritate, pentru ca de fapt nu il suporta pe Liviu Dragnea. In realitate, "calitatea dosarelor nu va avea de suferit".

In mai multe interventii pe contul personal de Facebook, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a facut cateva comentarii despre indepartarea procurului Lucian Papici de la DNA, dar a intrat si in dialog cu alti utilizatori care i-au solicitat raspunsuri.

Sebastian Lazaroiu crede ca Victor Ponta a facut declaratiile de miercuri impotriva procurorului Papici, numit de acesta "procuror basist", pentru a parea ca il sprijina pe Dragnea, pe care insa, in realitate, nu il suporta.

"Cred ca a vrut sa isi arate solidaritatea cu Dragnea. Pe care l-ar vrea cat mai departe de el, in realitate", a spus Lazaroiu, vorbind despre declaratiile lui Victor Ponta privind motivele inlaturarii procurorului Papici.

Procurorul Lucian Papici cere CSM sa ii apere reputatia

Consilierul prezidential nu crede insa ca activitatea DNA va avea de pierdut in urma ultimelor schimbari de la varful Directiei.

"Calitatea dosarelor nu va avea de suferit. Iar comunicatul DNA spune totul despre independenta procurorilor. Justitia nu e sub control politic. Chiar daca Ponta incearca sa dea impresia asta colegilor lui de partid care vor sa cam scape de el", a comentat Lazaroiu.

Basescu: Analizez sa denunt pactul de coabitare. Ponta s-a bagat cu bocancii in justitie

Potrivit acestuia, ceea ce face Ponta e doar un "joc de lumini". Sebastian Lazaroiu a comentat si discursul agresiv al premierului Ponta la adresa unor personaje ca Daniel Morar sau Lucian Papici.

Basescu ar putea denunta coabitarea cu Ponta - PSD: Singura modalitate e ca presedintele sa isi dea demisia

"Asta care isi zice premier si nu stie cum va fi raportul MCV il numeste pe Papici 'procuror basist' si spune ca 'Morar si Papici au facut dosare politice'. Si pe urma se mira ca proasta in targ ca nici prietenii lui francezi nu vor Romania lui Ponta in Schengen", a punctat Lazaroiu.

A.V.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News