Lazaroiu: Nu e tarziu pentru Miscarea Populara, dar cine sa ia o in calcul?

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 14:07 1797 citiri

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca nu stie cine ar putea sa mai ia in calcul Miscarea Populara, in conditiile in care un demers de acest tip se face "de jos in sus" si tinerii au fost tinuti "la fund" in partide.

"Cine sa o ia in calcul? Nu inteleg care e ideea. Nu mi-e clar cine sa o ia in calcul. Adica asta se face de jos in sus, niciodata de sus in jos. Ceea ce se intampla acum este un simptom al nemultumirii impotriva intregii elite politice. Ar trebui sa se gandeasca intreaga elita politica cum de s-a ajuns aici. Nu este un protest impotriva partidelor politice, problema este ca sunt multi tineri care au fost tinuti la fund in partide, foarte valorosi, dar care au fost tinuti ascunsi", a spus Lazaroiu despre coagularea dreptei.

Intrebat daca mai este oportuna reluarea demersurilor pentru Miscarea Populara, el a spus: "Nu e tarziu, niciodata nu e prea tarziu".

In toamna lui 2011 au avut loc o serie de discutii despre constituirea unei aliante denumite Miscarea Populara, dupa ce presedintele Traian Basescu si-a pus fiica cea mare, Ioana Basescu, sa inregistreze aceasta denumire la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News