Lazaroiu: Liderii slabi recurg la excluderi

Marti, 28 Mai 2013, ora 22:40 1960 citiri
Foto: Arhiva

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sustine ca "liderii slabi recurg la excluderi", intr-un comentariu legat de situatia din PDL. Vicepresedintele Alin Popoviciu a anuntat ca va propune excluderea din partid a lui Daniel Funeriu, Cristian Preda, Theodor Paleologu si Teodor Baconschi.

"In general liderii slabi recurg la excluderi. Liderii puternici stiu sa isi tina oamenii aproape. Mai ales pe cei valorosi.

In ce il priveste pe Funeriu, el a stat de multe ori cu securea deasupra capului cand era ministru. Si securea era in mana unor oameni din PDL. Noroc ca il sustinea Emil Boc. Nu vreau sa-mi amintesc de unii sefi democrat liberali care au sarit in sus dupa episodul 'camere la bac'", a scris Lazaroiu pe Facebook.

Popoviciu: Propun luni excluderea lui Preda, Baconschi, Paleologu si Funeriu din PDL

Intrebat de un commentator cine sunt acei "sefi democrat liberali", consilierul prezidential a precizat "cei mai multi sunt in conducerea actuala a PDL".

Ulterior, dupa ce Funeriu si-a anuntat demisia din PDL, Lazaroiu a revenit cu noi completari acide.

"Funeriu a demisionat din PDL. Acum Croitoru, fugit intre timp la PSD, se poate intoarce in partid. Oricum el fusese propus ministru al educatiei in 2008 de PDL", a spus consilierul prezidential.

Funeriu isi anunta demisia din PDL: Nu vreau sa-mi pun colegii intr-o situatie penibila (Video)

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educatiei, si-a dat demisia din Partidul Democrat Liberal, marti seara, transmitand o scrisoare in acest sens presedintelui democrat-liberalilor, Vasile Blaga.

Funeriu a postat scrisoarea pe Facebook, declarand: "Nu ii incurajez pe cei care impartasesc directia actuala a PDL sa imi urmeze exemplul".

O.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News