Lazaroiu ironizeaza lupta PSD pentru romanii din Spania

Marti, 16 August 2011, ora 20:31
1706 citiri
Lazaroiu ironizeaza lupta PSD pentru romanii din Spania
Foto: Arhiva

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, spune ca, potrivit informatiilor sale, liderii PSD se vor deplasa la Madrid pentru a incerca sa-i convinga pe aliatii lor din Partidul Socialist sa ridice restrictiile pentru Romania si adauga ca s-ar bucura ca acestia sa aiba succes.

"In calitate de ministru al Muncii, am avut un dialog cu autoritatile spaniole si am incercat sa stabilim un mecanism prin care sa prevenim abuzurile in aplicarea restrictiilor pentru romani. Din cate stiu, o delegatie a PSD, formata din Adrian Nastase, Victor Ponta si Titus Corlatean, se pregateste sa mearga la Madrid, sa incerce sa-i convinga pe fratii lor ideologici socialisti sa ridice restrictiile pentru Romania si m-as bucura sa aiba succes", a declarat ironic Sebastian Lazaroiu pentru NewsIn, in replica la afirmatiile PSD.

Social-democratii au raspuns marti informatiilor prezentate de ministrul Muncii, privind fraudele facute de primarii din USL in privinta ajutoarelor sociale, si au precizat ca Sebastian Lazaroiu vine cu atacuri politice pentru a ascunde faptul ca nu face nimic pentru romanii din strainatate.

PSD sustine ca iesirea ministrului Lazaroiu are loc in momentul in care "tot mai multe state europene inchid usa pentru muncitorii romani".

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat marti ca 63% dintre ajutoarele sociale fraudate, descoperite in urma unor controale efectuate la nivel national, sunt acordate de primari din USL.

"Vestea buna este ca USL are 63%. Vestea proasta e ca acest procent se refera la ajutoare sociale fraudate, acordate de primari USL", a spus demnitarul, ironic, la prezentarea rezultatelor unor controale efectuate de inspectia sociala.

Din cele 63 de procente, PSD ar avea 32%, PNL - 26%, iar PC - 5%.

Potrivit lui Lazaroiu, ponderea ajutoarelor sociale fraudate acrodate de primari PDL este de 28%.

In total, au fost verificate peste 3.900 de dosare si s-au constatat nereguli la peste 1.100 dintre acestea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#lazaroiu romani spania, #Lazaroiu restrictii Spania, #Lazaroiu PSD muncitori Spania , #ministrul Muncii