Lazaroiu il ataca pe Voinescu: Este o caricatura in viata politica

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 09:34 2507 citiri
Foto: Arhiva

Razboiul dintre Sever Voinescu si Sebastian Lazaroiu continua. Dupa ce deputatul PDL l-a comparat pe fostul consilier prezidential cu Lady Gaga, acesta din urma a replicat "este o caricatura in viata politica".

"Inteleg ca Voinescu e de alta parere, a adus si argumente, dar de ce ma ataca personal? Nu sunt nici macar prieten cu Voinescu. Este o caricatura in viata politica. Este o caricatura in pozitie importanta. E caricatura-vector de imagine. Puteti s-o puneti pe banda!

E primul si singurul raspuns pe care i-l dau. Stiu ce spun si cel putin o jumatate din colegii lui parlamentari vor fi de acord cu mine. Lumea il stie pe Sever Voinescu. E o caricatura. Reusita! Asta reiese din activitatea lui, din discurs, din caracter", a declarat Lazaroiu pentru Adevarul.

Problemele au aparut dupa ce fostul ministru al Muncii a discutat despre conditiile in care Traian Basescu ar fi dispus sa isi dea demisia.

Voinescu respinge ipotezele lui Lazaroiu: Ca Lady Gaga, e excentric, tinde sa devina superstar

Deputatul PDL nu a asteptat mult pana sa il atace pe Lazaroiu.

"Asa cum Lady Gaga socheaza cu cate ceva la fiecare aparitie si a devenit superstar in domeniul ei, analistul politic va trebui sa propuna cele mai nastrusnice si colorate ipoteze ca sa devina superstar in domeniul lui. In prezent, insa, dl Lazaroiu pare un pic excentric.", a scris Sever Voinescu pe hydepark.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News