Lazaroiu ii raspunde lui Hasotti: Tembelul ala intelectual acut, coleg de partid cu Becali

Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 16:37
4281 citiri
Lazaroiu ii raspunde lui Hasotti: Tembelul ala intelectual acut, coleg de partid cu Becali
Foto: Arhiva

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii raspunde ministrului Culturii, Puiu Hasotti, dupa ce acesta l-a acuzat ca ori ar avea "probleme medicale, psihice", ori ca i-au mai ramas "cativa neuroni care-i umbla haotic prin craniu".

"Apropos, Hasotti asta nu e colegul de partid al lui Gigi Becali? Ca altfel nu il identific prea bine", scrie Sebastian Lazaroiu pe contul sau de Facebook.

"A, gata, mi-am amintit, Hasotti e "tembelul ala intelectual acut", continua Lazaroiu, citandu-l pe Andrei Plesu.

Seria de remarci la adresa liberalului nu se opreste insa aici. "Ah, tot incep sa imi amintesc... Pe vremea cand eram ministru al muncii am trimis o scrisoare tuturor parlamentarilor in care ii rugam sa sustina legea asistentei sociale explicandu-le consecintele pentru Romania. Din cei 470 de parlamentari, unul singur s-a gasit sa imi raspunda. Pe un ton artagos: ca de ce ii scriu eu scrisori, ca Parlamentul e suveran, ca de ce ma bag eu in seama. Da, era 'tembelul intelectual acut' Hasotti. Puiu...", adauga, in acelasi ton ironic, Lazaroiu.

"Si mai am o intamplare haioasa cu TIA Hasotti din vara lui 2008. Chiar haioasa. Dar despre asta nu va povestesc ca era o intalnire privata. Ce imi amintesc doar e ca pe atunci Hasotti era terifiat de votul uninominal. De-a dreptul terifiat. Pentru ca el in viata lui nu isi luase voturile decat pe lista. Si imi cerea o imbecilitate. Rad si acum cand imi amintesc", mai noteaza Lazaroiu pe reteaua sociala.

Mesajul sau este apreciat de Alianta Romania Dreapta Navodari.

Ministrul Culturii: Lazaroiu ori are probleme psihice, ori mai are doi neuroni care-i umbla haotic

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a lansat joi ipoteaza consecintelor "catastrofale" pe care le-ar avea pentru Romania o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu.

Lazaroiu: Daca Basescu va mai fi suspendat, va fi o catastrofa din partea SUA si UE

"In ziua in care Parlamentul il suspenda pe presedinte, e probabil ca SUA sa aiba o pozitie foarte transanta in privinta Parteneriatului Strategic, iar Uniunea Europeana, foarte probabil, ne va suspenda dreptul de vot, ceea ce o catastrofa, practic esti scos in momentul ala din UE. Teoretic esti acolo, dar nu mai contezi cand nu ai drept de vot", a declarat Lazaoiu intr-un interviu.

In replica, Mark Gray, purtator de cuvant CE, a declarat ca suspendarea dreptului de vot in Consiliul UE este reglementata in Tratat si ca el nu va comenta scenarii sau afirmatii ale politicienilor.

"Regulile sunt mentionate foarte clar la Articolul al Tratatului. Sunt foarte bine cunoscute si precise, eu nu voi intra acum in comentarea niciunui scenariu sau a afirmatiilor unui politician roman", a afirmat Mark Gray, intrebat despre afirmatia lui Lazaroiu.

Ministrul Puiu Hasotti a fost insa ceva mai incisiv cand a venit vorba de afirmatiile lui Lazaroiu.

"In cazul in care domnul Lazaroiu este convins de ceea ce a spus, inseamna ca are probleme medicale, psihice. Daca a incercat sa faca o diversiune, inseamna ca mai are cativa neuroni care-i umbla haotic, prin craniu. E o diversiune atat de ieftina incat eu cred ca mai are cativa neuroni", a declarat Hasotti.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Lazaroiu raspunde Hasotti, #Lazaroiu Hasotti tembel acut, #scandal Lazaroiu Hasotti , #consilier prezidential