Lazaroiu, despre riscul ca USL sa castige la Cotroceni chiar si cu Corina Cretu

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 10:36 2569 citiri

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, spune, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca in PDL exista o "opozitie pasiva", formata din cei aflati in tabara care a pierdut la alegerile interne din mai, iar acestia se opun Miscarii Populare.

"Cei care au pierdut la congres (n.red.-se tem in PDL de Miscarea Populara). Dar si cei care au castigat sprijiniti de cei care au pierdut. Ei acum sunt in PDL in linia doi. Fac rezistenta pasiva. Sansa lor de a se reintoarce este esecul partidului. Un nou proiect de dreapta i-ar impinge in linia a treia", se arata de parere fostul consilier prezidential.

Lazaroiu: Pentru regionalizare merita sa cada guvernul - Interviu Ziare.com

Lazaroiu afirma si ca "PDL si-a cam pierdut auzul" si ii indeamna sa fie receptivi la miscarile din societate, nu sa se bazeze doar pe "trucuri logistice".

"Daca PDL alege doar trucurile logistice sa se mentina la putere in 2012, lehamitea si gustul amar vor fi atat de pregnante dupa 2012 incat cred ca PSD si PNL pot sa castige prezidentialele din 2014 chiar si cu Corina Cretu", a mai spus acesta.

In acelasi interviu, Lazaroiu mai spune si ca USL este "extrem de slab" si nu va reusi sa ia 50% plus unu din voturi la alegerile din 2012, asta daca nu se destrama pana atunci.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii