Lazaroiu, despre Guvernul USL: Din toamna s-ar putea sa avem un alt cabinet

Luni, 05 August 2013, ora 15:41 1769 citiri
Foto: arhiva

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, unul dintre fondatorii fundatiei Miscarea Populara, a declarat, luni, la Iasi, ca Guvernul USL va avea "mari probleme" din toamna, inclusiv cu proprii parlamentari, si ca nu este exclusa formarea unui nou cabinet.

Sebastian Lazaroiu a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca actualul guvern se apropie de un capat de drum, motivand ca "incep sa apara esecuri prea mari ale guvernarii, care apasa asupra majoritatii USL".

"Acest cabinet va avea probleme mari incepand cu aceasta toamna. Sunt si parlamentari ai USL, cum e domnul Rosca Stanescu, nemultumiti de modul in care guvernul ii trateaza.

Nemultumiri exista, iar aceste esecuri nu pot fi tinute sub capac. Nu mai poti sa spui ca Basescu e de vina pentru CFR Marfa sau ca n-am facut regionalizarea din cauza sefului statului. Nu-i crede lumea. Si nu-i mai cred nici parlamentarii lor. S-ar putea sa avem un alt cabinet", a spus Lazaroiu.

La conferinta de presa de la Iasi au mai fost prezenti liderii Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac si Teodor Baconschi, dar si presedintele fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News