Lazaroiu: Basescu nu se va intoarce niciodata intr-un PDL condus de Blaga&Co

Luni, 18 Februarie 2013, ora 19:16 2502 citiri
Foto: Arhiva

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii raspunde lui Vasile Blaga, precizand ca, din declaratiile sale, reiese ca Traian Basescu nu a mai avut nicio contributie in PDL inca din 2005.

"Din ce spune Vasile Blaga inteleg ca de fapt contributia lui Traian Basescu la zestrea electorala a PDL se limiteaza la perioada 2001-2004, cand partidul a crescut de la 7% la 16%. Asadar, dupa 2005, Traian Basescu nu a mai avut nicio contributie", scrie Sebastian Lazaroiu pe contul sau de Facebook.

"Bun. In 2007 vechii PD-isti au fost adversarii redutabili ai proiectului PDL (PD+PLD). Chiar mult dupa constituirea PDL, au sustinut ca a fost o greseala. Daca era PD fara PLD, PD ar fi fost un partid de 80%, va dati seama... Dar asa nu au reusit sa ia decat vreo 34% la parlamentarele din 2008. As mai putea sa dau exemple multe de 'viziune a greilor' dupa 2005...", adauga Lazaroiu.

Anterior, acelasi Lazaroiu a scris pe reteaua sociala ca e "cert" ca Traian Basescu nu se va mai intoarce "intr-un PDL condus de Blagaco si anexat intereselor PSD si PNL".

"Nu stiu daca Traian Basescu se va mai intoarce vreodata in PDL. Poate ca da, poate ca nu. Cert e ca nu se va intoarce niciodata intr-un PDL condus de BlagaCo si anexat intereselor PSD si PNL. Ce sa mai scoti dintr-un asemenea partid?", s-a intrebat, retoric, consilierul prezidential.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca niciodata nu il va ataca pe presedintele Traian Basescu, pornind de la ideea ca acesta a contribuit mult la renasterea PDL, aducand partidul de la 7,2% in 2001 pana la dublu in 2004.

D.R.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii