Lazaroiu, atac la Hasotti: Stiu o multime de heterosexuali bolnavi. Unii la PNL

Duminica, 14 Aprilie 2013, ora 21:37
3089 citiri
Lazaroiu, atac la Hasotti: Stiu o multime de heterosexuali bolnavi. Unii la PNL

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii raspunde, pe Facebook, liderului senatorilor PNL, Puiu Hasotti, spunandu-i ca stie "o multime de heterosexuali bolnavi. Unii chiar de pe la PNL".

Lazaroiu a reactionat astfel la declaratiile lui Hasotti, care a afirmat ca homosexualii sunt oameni bolnavi.

Hasotti: Homosexualii sunt oameni bolnavi, homosexualitatea nu e o stare fireasca

Puiu Hasotti a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu are "absolut nimic" sa le reproseze homosexualilor, pe care ii considera "doar niste oameni bolnavi". Hasotti a comentat astfel initiativa deputatului USL Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex.

"Domnul deputat Remus Cernea se dovedeste un extravagant, ca sa folosesc un cuvant linistit. Eu nu am absolut nimic sa le reprosez homosexualilor, ii consider doar niste oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare fireasca, nu este o relatie naturala, motiv pentru care, dupa parerea mea, nu are absolut nicio sansa", a declarat Puiu Hasotti pentru Stirile ProTV, intrebat despre initiativa lui Cernea privind reglementarea parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex.

Sambata, Puiu Hasotti declarase ca cere PSD Constanta retragerea sprijinului politic acordat lui Cernea, pentru initiativa acestuia privind reglementarea parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex. Secretarul executiv al PSD Constanta, Cristinel Dragomir, a declarat ca deputatul USL de Constanta Remus Cernea, nu mai este membru al PSD, astfel ca social-democratii nu au ce sprijin sa ii retraga acestuia.

Remus Cernea a anuntat, vineri, ca vrea sa initieze un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil intre heterosexuali si intre persoanele de acelasi sex, sustinand ca acest model este aplicat in mai multe tari europene.

"Eu sustin si noi, Verzii, sustinem Drepturile Omului pentru toti cetatenii. Noi nu consideram ca anumiti cetateni ar trebui discriminati in vreun fel pentru niciun motiv pentru ca ar fi femei, pentru ca ar apartine unei minoritati nationale sau unei minoritati sexuale. In Europa foarte multe tari deja accepta parteneriatele civile sau casatoriile intre persoanele de acelasi sex".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sebastian Lazaroiu discutie homosexuali, #lazaroiu propunere Cernea homosexuali , #consilier prezidential