Lazaroiu are planuri de colaborare cu Basescu

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 23:10
2240 citiri
Lazaroiu are planuri de colaborare cu Basescu
Foto: Arhiva

Sebastian Lazaroiu, fostul ministru al Muncii, a declarat, joi seara, ca are planuri sa colaboreze pe viitor cu presedintele Traian Basescu si ca a avut de curand o intalnire cu seful statului.

"Cu presedintele nu am discutat despre episodul asta (n.red. despre sanctiunea primita in urma criticarii PDL), am discutat despre regionalizare, despre descentralizare, despre votul uninominal", a spus Lazaroiu la Realitatea TV.

Acesta a spus ca in mod clar ale planuri pentru a colabora pe viitor cu Basescu, mentionand ca "este omul langa care am stat patru ani de zile".

Lazaroiu: USL se va rupe, se va incepe cu dezertari individuale masive

Fostul ministru a mai adaugat ca seful statului nu i-a dat nicio explicatie referitoare la revocarea sa din functie.

Lazaroiu a mai declarat ca nu s-a gandit sa aplice pentru somaj, ci ca a stat sa se odihneasca o luna de zile, specificand ca are din ce sa traisca. "Nu sunt un om sarac", a adaugat acesta.

In ceea ce priveste Miscarea Populara, fostul consilier prezidential a afirmat ca deocamdata este doar un nume inregistrat la OSIM in acest moment. "Poti sa te joci cu numele asta, sa spui ca va fi un viitor partid, ca va fi nu stiu ce, ca va face nu stiu cum. Dar cine misca lucrurile? Vi se pare ca cineva misca lucrurile in tara asta? Daca nu misca nimic nu poti sa faci nicio miscare", a comentat Lazaroiu.

Toate pensiile trebuie impozitate

Pe de alta parte, Lazaroiu a mai spus ca, in opinia sa, toate pensiile trebuie impozitate.

"Cred ca la un moment dat trebuie impozitate pensiile ca orice venituri. In momentul acesta cred ca nu e nevoie (de impozitarea tuturor pensiilor - n.r.), in momentul acesta sigur trebuie inghetate pensiile, la anul, la cum arata lucrurile din punct de vedere economic", a spus Lazaroiu.

Potrivit acestuia, in 2012, o deteriorare a situatiei financiare ar putea impune chiar si impozitarea pensiilor sub 1000 de lei. El a adaugat ca, daca situatia o va impune, nu vede de ce PDL nu si-ar asuma responsabilitatea unei asemenea masuri.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Lazaroiu proiecte politice Basescu, #Lazaroiu Basescu colaborare , #stiri Sebastian Lazaroiu