Lazaroiu: Ar fi foarte rau si chiar iresponsabil sa se rupa acum USL

Marti, 21 Mai 2013, ora 12:05 1305 citiri
Foto: Libertatea

Coabitarea paraziteaza obiectivul initial in jurul caruia s-a construit USL. O dezmembrare a Uniunii Social Liberale ar insemna o criza politica majora si ar avea costuri asupra Romaniei, este de parere consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.

USL nu va mai fi ce-a fost, sustine Sebastian Lazaroiu, dupa scandalul Sorin Rosca Stanescu.

"Indiferent cum se termina povestea asta, mi se pare ca USL-ul nu va mai fi ce-a fost. Un asemenea scandal, pentru ca a fost un scandal acolo, au fost amenintari cu ruperea, cu anularea protocolului si asa mai departe, are consecinte pe termen lung. S-a intamplat cu Rosca Stanescu, se poate musamaliza, dar e clar ca vor incepe sa se vaneze unii pe altii", spune consilierul prezidential, la RFI Romania.

Ruperea USL, un scenariu care se aplica potrivit graficelor - sociolog

Lazaroiu afirma ca "asa se intampla in general cu aliantele care sunt construite nu in jurul unor valori, nu in jurul unor obiective care sa aiba legatura cu realitatea economica, sociala din Romania, ci in jurul unor tinte false".

Consilierul prezidential declara ca "ar fi foarte rau pentru Romania sa se rupa acum USL-ul si sa apara o criza politica".

"Daca s-ar intampla asta in lunile urmatoare, cred ca ar fi o dovada de iresponsabilitate, practic, din partea liderilor acestei aliante. Adica ai luat guvernarea, ai o majoritate uriasa, du-ti mandatul pana la capat! Mai ales ca nu e un an usor si nici anii care vin nu vor fi usori. O dezmembrare a USL inseamna o criza politica majora si are costuri asupra Romaniei, pana la urma", a mai spus Sebastian Lazaroiu.

Citeste mai multe despre Lazaroiu: Ar fi foarte rau si chiar iresponsabil sa se rupa acum USL, pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News