Lazaroiu il indeamna pe "copilul" Antonescu sa candideze la Primaria Capitalei

Luni, 25 Iulie 2011, ora 10:31
2889 citiri
Lazaroiu il indeamna pe "copilul" Antonescu sa candideze la Primaria Capitalei
Foto: Libertatea

Sebastian Lazaroiu afirma ca Marian Vanghelie ar putea sa il doboare pe Victor Ponta de la sefia PSD, dar "il mai lasa sa se joace o vreme". Cat despre Crin Antonescu, sociologul crede ca acesta este "un copil batran al politicii", care si-a dat seama ca nu poate conduce PNL, asa ca l-a dat in grija lui Ion Iliescu si a lui Adrian Nastase.

"Vanghelie e o nuca prea tare pentru Nastase si Iliescu, cei care l-au sfatuit pe Ponta sa scape de el. Ponta isi va rupe dintii in Vanghelie. Anul trecut, cand aduna manifestantii prin piete sa ceara cresterea salariilor, era bun Vanghelie. Daca el isi incordeaza muschii, convoaca maine congres extraordinar si il schimba pe Ponta.

Banuiesc ca il mai lasa sa se joace o vreme. E o placere sa il vezi pe Ponta cand se infoaie. Vanghelie s-a mai rafinat si el. Stie cand sa dea lovituri decisive", a declarat Sebastian Lazaroiu intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei.

Intrebat daca USL va functiona si la nivelul Capitalei, in conditiile in care liberalii stau mai bine decat PSD, Sebastian Lazaroiu a raspuns cu o noua ironie la adresa "somerului" Crin Antonescu.

"Depinde care liberali. Chiliman sta bine. Intre timp, insa, Antonescu l-a indepartat pe primarul sectorului 1 din zona deciziei. Si asta o sa-l coste destul de mult. Crin nu-l poate sustine nici pe Oprescu la Primaria Capitalei. Pentru ca o victorie a lui ar insemna ca presedintele PNL sa isi ia adio de la candidatura la prezidentialele din 2014.

Singura sansa pentru Antonescu sa isi securizeze, pentru el si pentru PNL, candidatura la prezidentialele din 2014 este sa candideze el insusi la Primaria Capitalei si sa castige. Stiu, trebuie multa munca pentru asta. Poate va hotari sa iasa din somaj".

In plus, sociologul avertizeaza inca o data ca liderul PNL risca foarte mult bazandu-se pe sprijinul PSD la alegerile prezidentiale din 2014.

"Nicaieri in protocol nu scrie ca va fi Crin Antonescu candidat la presedintie in 2014. Scrie doar ca sondajele vor stabili. Cele din 2011. Dar s-au razgandit si cu sondajele. Asa ca liberalii raman cu speranta. Poate se vor indura oamenii lui Ponta, in 2014, si il vor sustine pe Crin la prezidentiale.

Crin e un naiv incorigibil. Un copil batran al politicii. Cred ca de asta a si acceptat asa usor alianta cu PSD. E prea greu sa conduci un partid. Asa ca l-a dat in grija lui Nastase si Iliescu. Sa conduca ei PNL, ca au mai multa experienta", comenteaza Sebastian Lazaroiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sebastian Lazaroiu Crin Antonescu, #Lazaroiu USL, #Lazaroiu Ponta Vanghelie , #ministrul Muncii