Lazaroiu: Antonescu nu va fi nici macar candidatul PNL la prezidentiale (Video)

Luni, 21 Octombrie 2013, ora 11:49 3806 citiri
Foto: Arhiva

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat ca, in opinia sa, Crin Antonescu nu va fi candidatul USL si nici macar al PNL la Presedintie.

El a declarat la RFI Romania ca il vede pe fostul premier Calin Popescu Tariceanu "mai capabil" sa atraga intr-un eventual tur doi electoratul lui Traian Basescu.

Sebastian Lazaroiu reia teza potrivit careia presedintele PNL nu va candida la prezidentiale: "Nu cred ca Antonescu va fi nici macar candidatul, nu al USL, nici al PNL, pentru ca e foarte clar ca PSD si PNL vor merge cu doi candidati, dar eu n cred ca va fi nici candidatul PNL-ului domnul Antonescu si dintr-un motiv relativ simplu: mergand pe cont propriu PNL-ul, calculele lor vor fi oarecum asemanatoare cu cele ale dreptei unite, adica bagam candidatul in turul doi, speram sa luam restul de electorat care nu a votat cu noi si castigam. Or restul de electorat, in mare parte va fi electoratul lui Traian Basescu", a spus Sebastian Lazaroiu.

Citeste mai multe despre Lazaroiu: Antonescu nu va fi nici macar candidatul PNL la prezidentiale; Tariceanu ar fi mai capabil pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News