Lazaroiu: Antonescu candideaza in Teleorman pentru ca are nevoie de doua capete de pod in PSD

Duminica, 28 Octombrie 2012, ora 22:54
3459 citiri
Lazaroiu: Antonescu candideaza in Teleorman pentru ca are nevoie de doua capete de pod in PSD
Foto: Facebook/Sebastian Lazaroiu

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu considera ca liderul PNL, Crin Antonescu, candideaza in Teleorman pentru ca a inteles ca are nevoie de "doua capete de pod in PSD".

Lazaroiu afirma ca Victor Ponta nu ii mai poate garanta lui Antonescu presedintia tarii, pentru ca "nu e suficient de determinat, e prea ezitant cand vine vorba de partenerii internationali".

"De fapt, Crin Antonescu a inteles ca are nevoie de doua capete de pod in PSD. In caz ca se naruie unul, sa se sprijine pe celalalt. Cum Ponta s-a cam surpat, ar mai fi Dragnea. E clar ca Ponta nu ii mai poate garanta lui Crin presedintia tarii. Nu e suficient de determinat, e prea ezitant cand vine vorba de partenerii internationali", scrie Lazaroiu pe pagina sa de Facebook.

Consilierul prezidential se mai intreaba daca Dragnea este dispus sa isi asume riscuri in cazul in care USL l-ar sustine pentru functia de premier.

"Lui ii trebuie un om mai dintr-o bucata, care sa nu cedeze pe parcurs, dispus sa incalce regulile si sa isi puna libertatea in pericol. Adica sa riste. Pare Dragnea un astfel de om? Si-ar asuma Dragnea toate aceste riscuri daca ar fi sustinut de PSD si PNL pentru functia de premier?", mai scrie Sebastian Lazaroiu.

Antonescu isi schimba colegiul si va candida in Teleorman, cu Liviu Dragnea (Video)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea si Marin Almajanu, respectiv in colegiul numarul 2, au declarat, sambata, surse din cadrul USL, citate de Mediafax.

Informatia a fost confirmata, ulterior, la Romania TV, de catre Marin Almajanu, presedintele PNL Teleorman.

"Este o onoare pentru noi, dl Crin Antonescu a fost deputat de Teleorman, in perioada 2000-2004", a spus acesta.

Si Liviu Dragnea a confirmat, afirmand, la B1 TV, ca "liderii politici au stat prea mult in Bucuresti - e bine sa merga sa vada Romania reala". Dragnea a adaugat ca liderul PNL ar castiga orice colegiu din tara. "Crin Antonescu ar castiga oriunde, cu exceptia catorva colegii din Harghita si Covasna", a adaugat Dragnea.

I.O.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu alegeri parlamentare 2012, #Crin Antonescu Teleorman alegeri parlamentare , #consilier prezidential