Universitatea Craiova acuzată de Rapid în legătură cu cazurile de Covid - 19. Ce spune antrenorul Reghecampf

Duminica, 23 Ianuarie 2022, ora 09:30 2217 citiri
Laurențiu Reghecampf Foto: Facebook / Universitatea Craiova

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Rapid, scor 1-0, că gruparea sa nu a recurs la o tactică vorbind despre numeroasele cazuri de covid-19 din ultima perioadă, el menţionând că şi-a dorit amânarea partidei cu giuleştenii.

“Sunt bucuros în primul rând pentru jucători că au reuşit să joace 90 de minute, au făcut-o foarte bine. Încercăm în fiecare zi să-i punem pe picioare pe jucători şi să-i aducem la forma cea mai bună. Rapidul rămâne în continuare surpriza acestui campionat, o echipă foarte bună. Ştim exact ce ne trebuie, avem problema cu Houri, cu Găman, Ante s-a accidentat şi el. Avem ceva probleme şi sperăm să ne întărim acolo unde avem nevoie.

Nu a fost nicio tactică (n.r. – în ceea ce priveşte informaţiile legate de cazurile de covid). Ne-am antrenat în grupe, unii după-amiază, unii seara... Noi ne-am dorit să amânăm acest meci, dar nu s-a putut”, a spus Reghecampf pentru posturile care transmit Liga 1.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, prima din acest an. Golul a fost marcat de Koljic, în minutul 5.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News