Ronnie O’Sullivan, invitat special la botezul viitorului copil al lui Reghecampf cu presupusa amantă! Nașul a dat din casă multe lucruri

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 19:229956 citiri
Ronnie O’Sullivan, invitat special la botezul viitorului copil al lui Reghecampf cu presupusa amantă! Nașul a dat din casă multe lucruri
Ronnie O'Sullivan. Foto: Facebook / Ronnie O'Sullivan

Laurențiu Reghecampf a depus actele la notar pentu a divorța de Anamaria Prodan și se pregătește pentru nunta și botezul copilului care urmează să se nască. Viitorul naș a dezvăluit din secrete.

Corina, amanta antrenorului, este însărcinată în trei luni. Împreună cu Reghe, tânără se pregătește de un botez de pomină.

Naș va fi Adrian Thiess, un afacerist cu legături în toată Europa. El l-a invitat pe Ronnie O'Sullivan să fie prezent la fericitul eveniment din viata lui Reghecampf.

Cel mai mare jucător de snooker din istorie a răspuns afirmativ invitației, astfel că se anunță o petrecere pe cinste.

Corina și Laurențiu Reghecampf își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu, acolo unde va fi naș Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, și soția.


"Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special", a spus Adrian Thiess pentru cancan.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan vor divorța după o relație de 15 ani. Cei doi au împreună un copil și vor împărți o avere de aproape 30 de milioane euro.

Comentarii
erie
rank 2
Doamna ...asta ii din cauza lui Dan Alexa , si mai sunt pe langa el