Reghecampf ii raspunde lui Piturca: Ce masura intentioneaza sa ia

Vineri, 03 Martie 2017, ora 15:25
5324 citiri
Reghecampf ii raspunde lui Piturca: Ce masura intentioneaza sa ia
Foto: Hepta

Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica au sustinut vineri dupa-amiaza o conferinta de presa in care au vorbit despre ultimele probleme de la Steaua.

Tehnicianul Stelei a tinut sa raspunda acuzelor pe care Victor Piturca i le-a adus joi seara, anuntand ca se gandeste sa-l actioneze in judecata.

"Piturca e singurul antrenor care n-a reusit sa o califice pe Steaua in cupele europene. E singurul! Vreau sa scoateti in evidenta acest lucru. A spus ca eram rosu la fata la Zurich? Probabil ca era atent la cartile de joc in acel moment. Normal ca eram rosu din moment ce tip si ma agit", a spus Reghecampf in cadrul unei conferinte de presa.

"Ce a spus de Snagov, ca se stiau rezultatele dinainte, el va trebui sa dovedeasca aceste acuze. Am inregistrat emisiunea si poate reprezenta o proba intr-un eventual proces. O sa ma gandesc. Nu-mi place sa ma razboiesc cu un om care efectiv nu are ce face. Acestui personaj a inceput sa ii placa sa iasa pe la televizor. Ii place sa faca asta pentru ca are timp", a continuat acesta.

"Vedeti ce spune acest Piturca, care acum 6-7 ani si-a impuscat un coleg la vanatoar!" - Laurentiu Reghcampf

Piturca face dezvaluiri halucinante: Reghecampf a fost atat de mahmur ca abia s-a trezit sa mearga la meci

De partea cealalta, Mihai Stoica a facut referire la episodul Zurich si spune ca nu se pune problema sa se fi imbatat atunci, ci doar s-a simtit rau.

"Sunt uimit de importanta care i se da evenimentului de la Zurich. Este foarte adevarat ca atunci m-am simtit rau si n-am fost prezent la meci. Dar se scriu si spun niste minciuni infioratoare. Nu suntem niste betivi. Am mancat niste branza topita la dineul oficial si mi s-a facut rau", a declarat managerul "ros-albastrilor".

In ceea ce priveste o eventuala plecare a lui Reghecampf, Mihai Stoica afirma ca nici n-ar trebui sa se ia in calcul asa ceva.

"Cum sa se discute ca Reghecampf risca sa piarda al doilea campionat la rand? Pai Laurentiu Reghecampf a salvat Steaua in sezonul trecut, iar campionatul acesta nu s-a terminat. Pe echipele care sunt langa noi, Viitorul si Craiova, le-am intalnit de patru ori si tot de atatea ori le-am batut. Toate echipele mari au si perioade slabe. Uitati-va la Manchester United, PSG in campionat...", a conchis Meme.

Reghecampf, la un pas de a fi demis de la Steaua: Cati bani ii ofera Becali ca sa plece - surse

In cele 5 meciuri oficiale disputate in acest sezon, Steaua a inregistrat o victorie (2-1 cu Craiova), trei egaluri (1-1 cu CFR Cluj, 2-2 cu Voluntari si 1-1 cu Gaz Metan) si o infrangere (1-3 cu Dinamo).

I.G.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Reghecampf raspuns Piturca, #conferinta presa Reghecampf Stoica , #Steaua
Comentarii
Poza Iosip
Iosip
rank 1
Branza aia topita era de la dna impresara,