Numit la noua echipă, Laurențiu Reghecampf a provocat furia fanilor: ”Am fost păcăliți!”

Miercuri, 22 Iunie 2022, ora 11:39
5097 citiri
Numit la noua echipă, Laurențiu Reghecampf a provocat furia fanilor: ”Am fost păcăliți!”
Laurențiu Reghecampf

Românul Laurenţiu Reghecampf a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Neftci Baku, a anunţat vicecampioana Azerbaidjanului pe site-ul său oficial.

Reghecampf (46 ani) şi-a reziliat recent contractul cu Universitatea Craiova, care a încheiat pe locul al treilea în Liga I în sezonul trecut.

Pentru Reghecampf este prima experienţă în Azerbaidjan, după ce a antrenat în Bulgaria, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite.

Reghecampf şi-a început cariera de tehnician în 2010, la Gloria Bistriţa, iar în 2011 a pregătit-o, pentru o lună, pe FC Universitatea Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu. Ulterior a mai activat la CS Snagov, Concordia Chiajna, Steaua, câştigând două titluri (2013, 2014), Al-Hilal Riad, Litex Loveci, FCSB, Al Wahda şi Al Wasl, ambele din Emiratele Arabe Unite, şi Al Ahli Jeddah.

Laurenţiu Reghecampf este primul antrenor român al echipei Neftci, dar aici au evoluat doi jucători români, Marian Aliuţă şi Adrian Neaga.

Reghecampf îi ia locul lui Samir Abasov, care a câştigat un titlu în 2021 cu Neftci, iar în sezonul trecut a terminat pe locul secund. Bilanţul său a fost de 61 de meciuri oficiale, 32 de victorii, 14 egaluri, 15 eşecuri.

Neftci Baku va întâlni echipa cipriotă Aris Limassol în al doilea tur preliminar al Europa Conference League.

Numirea sa a fost contestată însă de fanii echipei din Baku, care așteptau un alt antrenor, în special pe Yuriy Vernidub, cel care a calificat-o pe Șerif Tiraspol în grupele Champions League.

„Nu știm ce fel de antrenor este, nu îl cunoaștem, dar știm sigur că am fost păcăliți! Au început cu Goncharenko, ne-au promis că vine Yuriy Vernydub... Nu a venit! Păcat de promisiunile făcute, de planurile vânturate prin față. Ce mai putem face acum? Doar să îi urăm succes și să așteptăm”, au precizat suporterii lui Neftchi.

Novak Djokovic, după ce și-a dat afară antrenorul: ”Nu am o idee anume”
Novak Djokovic, după ce și-a dat afară antrenorul: ”Nu am o idee anume”
Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, care a anunţat miercuri încheierea colaborării sale cu croatul Goran Ivanisevic, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă la...
Pe cine vrea FC Barcelona antrenor după plecarea lui Xavi
Pe cine vrea FC Barcelona antrenor după plecarea lui Xavi
FC Barcelona are mai multe variante în vedere pentru a-i succede lui Xavi, care şi-a anunţat plecarea de la club în vară. Totuşi, potrivit Mundo Deportivo, oficialii de la FC Barcelona speră...
#Laurentiu Reghecampf, #antrenor, #echipa, #Neftchi Baku , #stiri fotbal