Laurențiu Reghecampf, dat de gol de un patron din Liga I: "Mai bea și el, dar trebuia ajutat"

Miercuri, 10 August 2022, ora 13:41 4473 citiri
Laurentiu Reghecampf

După ce s-a despărțit de Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a fost ofertat de cealaltă echipă a orașului, FCU Craiova.

Adrian Mititelu, patronul de la FCU, susține că l-a dorit pe Reghecampf, după despărțirea acestuia de CSU.

Mititelu era dispus să ignore zvonurile conform cărora Reghe ar fi prieten cu paharul, considerând că are calități incontestabile de antrenor.

"Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.

Ziceau ei că Reghecampf mai bea... Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea... El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi.

A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și nu mai face”, a spus Mititelu la GSP LIVE.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News