Anamaria Prodan îl amenință pe Reghecampf: ”Să nu creadă că nu va plăti!” Ce datorie uriașă are antrenorul

Joi, 21 Iulie 2022, ora 11:52 3148 citiri
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Impresara Anamaria Prodan (49 de ani) a făcut noi dezvăluiri legate de procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf (46 de ani), susținând că antrenorul trebuie să-i plătească o sumă considerabilă de bani, drept pensie alimentară în contul băiatului de 13 ani pe care îl au împreună.

”Are să îmi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti.

Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici (n.r.: la Neftchi Baku), noi ne rugăm sa-i meargă bine. Căci dacă nu se concentrează e pericol maxim pentru cariera lui!”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

~Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să ii posteze burțile, picioarele și ce o mai fi, o să ajungă foarte rău. Ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto. E greu in țările acestea să ai trecut dubios. Să-l ajute Dumnezeu să aibă rezultate, să se vorbească de ele, că dacă nu se va vorbi doar de trecutul amantei. Îmi pare rău, dar ăsta este adevărul”, a mai spus impresara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News