Monologul anului în serialul Las Fierbinți ținut de primarul Vasile: "România educată. Gargară! Mii de km de autostrăzi. Gargară! Sute de spitale noi. Gargară" VIDEO

Luni, 26 Decembrie 2022, ora 14:02
10049 citiri
Monologul anului în serialul Las Fierbinți ținut de primarul Vasile: "România educată. Gargară! Mii de km de autostrăzi. Gargară! Sute de spitale noi. Gargară" VIDEO
Primarul Vasile. Foto: Facebook / Las Fierbinți

Un nou mesaj puternic lansat în serialul "Las Fierbinţi" în episodul de Crăciun.

Primarul Vasile a fost cel care anul acesta a ținut un discurs în fața locuitorilor din sat și a făcut referire la problemele care există în România.

Iată monologul primarului Vasile din serialul serialul "Las Fierbinţi", conform paginademedia.ro:

"Voi credeţi că e uşor să fii primar? Vă spun eu: nu e! Când am intrat în politică, am vrut să fac bine. Nu mie! Celor care m-au votat. Şi nu doar lor. Tuturor. Adică vouă. Numai că şi în politică, socoteala de acasă nu se potriveşte cu aia din târg. M-am lovit de oameni vechi, mai mari în funcţie ca mine, care nu m-au lăsat să fac bine pentru voi dacă nu făceam mai întâi bine pentru ei.

Şi azi aşa. mâine aşa. Vasile care a candidat la început n-a mai existat. Şi a ajuns... Vasile de azi: rău, laş, mincinos. Da, m-am pierdut pe mine. Nu trebuia să se întâmple asta. Cineva a avenit azi şi m-a întrebat dacă în Fierbinţi există vreun balaur. I-am zis că nu. Iar am minţit. Există. Şi nu în Fierbinţi. În toată ţara. Un balaur care ne mănâncă zilele: Sărăcia!

Când era bine în Europa, la noi era rău. Acum e rău în Europa şi la noi e şi mai rău. Şi balaurul ăsta a crescut. Cu el trebuie să ne luptăm, să-l dovedim, să-l punem jos, în frunte cu noi din clasa politică. Aşa trebuie să facem.

Dar până la urmă cine ştie ce o să se mai întâmple, cine ştie cum o să fie. Ştiţi vorba aia: Ştiu că mă însor la toamnă, dar la noapte eu cine o să mă culc? Cu cine?! Că m-am săturat de gargară. Şi de a lor şi de a mea. Zic că fac şi nu fac nimic.

România educată. Gargară! Fără bani ce să faci? Mii de km de autostrăzi. Gargară! Sute de spitale noi. Gargară! Şcoli noi. Gargară!

Şi tot azi, aceeaşi persoană avea în cap să facă o minune, o minune în ziua de Crăciun. O minune? La noi în ţară? O minune în România? Păi, fraţilor, România e o minune. E o minune că încă mai există pe hartă. Numai printr-o minune mai merg trenurile pe şinele astea vechi şi neschimbate de 50 de ani. Numai printr-o minune nu avem zece Colectiv. Numai printr-o minune nu avem 10 Maternitatea Giuleşti.

România merge printr-o minune. Nu merge după un plan, după un manual. Pentru că nu există niciun sistem, nicio regulă. Totul se face după ureche. Regulile azi sunt aşa, mâine sunt altfel. După cum bate vântul şi după cât e de mare foamea de bani acolo sus. Şi avem şi noroc că orice minune ine doar trei zile. La noi merge aşa de zeci de ani. Mă, merge aşa de zeci de ani, tu-i Raiul mă-sii de politic.

Aş vrea să închei. E Crăciun şi dacă nu credeţi în minuni, vă arăt eu una acum:

Acum vorbesc ca om, dar mai ales ca om politic. În noaptea sfântă de Crăciun, Îmi cer iertare. Vă rog să mă iertaţi că nu am putut să fac nimic, dar vă promit că de la anul o să fac de zece ori pe-atât. E bine să credeţi în minuni, dar e mai important să credeţi în voi. E cel mai important"

Monologul primarului Vasile. Sursa video: Youtube / Las Fierbinți

Și în anii trecuți alte personaje au ținut discursuri în serial, în seara de Crăciun.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#Las Fierbinti Pro TV, #Primarul Vasile Petrea, #Las Fierbinti public, #monolog , #actori