Larisa Iordache e din nou singură. Motivul pentru care s-a despărțit de iubit: "Gluma s-a transformat în ceva serios”

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 12:19 10340 citiri
Larisa Iordache

Fosta gimnastă Larisa Iordache (26 de ani) a confirmat faptul că nu mai formează un cuplu cu iubitul cu care a avut o relație extrem de discretă în ultimii ani.

La un moment dat, Larisa Iordache le-a spus fanilor că e din nou singură și că s-a despărțit, revenind apoi și susținând că a fost doar o glumă.

De această dată, Larisa Iordache n-a mai lăsat loc de interpretări, într-o declarație pentru Antena Stars ea recunoscând că nu mai este implicată în nici o legătură sentimentală.

"Gluma s-a transformat în ceva serios, dar sunt bine acum. Sunt foarte bine, sunt de ceva vreme singură și îmi e ok. Sper din suflet, ușor, ușor să cunosc alți oameni și de ce nu, să am o relație foarte serioasă pentru că sunt un om foarte serios și îmi doresc ceva de durată și, de ce nu, să fac următorii pași în sensul ăsta", a spus Larisa Iordache.

"Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg și nu mai sunt pe aceeași undă, cred că maturitatea din oameni trebuie să își facă apariția și să constate că nu mai e cazul să continue pentru că se poate ajunge la foarte multe lucruri și eu nu mi-am dorit această chestie pentru că îmi doresc să am o familie frumoasă, îmi doresc să am lângă mine un om pe care să mă pot baza, care se poate baza pe mine și să ne susținem în absolut orice fel de moment.

Nu mai eram noi pe aceeași undă așa că am hotărât să ne despărțim de comun acord, pentru că așa era cel mai bine", a completat fosta sportivă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0