Cele mai importante motive pentru care să cumperi un laptop refurbished

Advertorial
Luni, 18 Aprilie 2022, ora 16:16
5549 citiri
Cele mai importante motive pentru care să cumperi un laptop refurbished
FOTO: unsplash.com

Atunci când spui laptop refurbished, mulți oameni se gândesc din start la ceva de calitate slabă. În realitate însă, acestea sunt laptopuri de bună calitate, care au fost recondiționate și verificate de specialiști și care vin cu mai multe avantaje.

Economii considerabile

Puține afaceri în zilele noastre au luxul bugetelor nelimitate; majoritatea departamentelor IT trebuie să se confrunte cu provocarea de a oferi cât mai mult, investind cât mai puțin. Investiția trebuie să ofere un raport calitate-preț din prima zi, dar și pe perioada de timp în care mașinile sunt destinate să fie în funcțiune activă. Pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț, trebuie să eviți să plătești în exces pentru dispozitive și, de asemenea, trebuie să eviți „excesul de specificații”, adică să plătești pentru clopoței și fluiere de care pur și simplu nu ai nevoie. Cele mai multe PC-uri și laptop-uri noi au specificații care depășesc cu mult ceea ce este necesar pentru a finaliza munca. Un computer recondiționat costă de obicei aproximativ jumătate din prețul unui dispozitiv nou cu specificații similare. Deci de ce să plătești dublu când nu ai nevoie? Alege un laptop refurbished si vei face economii considerabile!

Flexibilitate excelentă

Tehnologia nu stă niciodată pe loc, ceea ce înseamnă că computerele și aplicațiile care rulează pe ele evoluează constant. La rândul lor, întreprinderile și practicile lor de lucru evoluează. Implicația este că toată tehnologia are o durată de valabilitate utilă înainte de a deveni prea lentă, nesigură, costisitoare sau pur și simplu învechită. Multe dintre organizațiile cu care avem de-a face operează de obicei un ciclu de reîmprospătare de trei ani. Cu toate acestea, durata de viață utilă a unei mașini depinde în mare măsură de tipul de lucru cu care este însărcinat dispozitivul. Unele companii vor găsi că PC-urile și laptopurile vor funcționa mult peste acest prag de 3 ani, în timp ce altele, care pot rula aplicații intensive, ar putea avea nevoie să schimbe calculatoarele mult mai devreme.

Longevitatea este dictată și de uzura componentelor mașinii. Piesele mobile din PC-uri și laptopuri prezintă cel mai mare risc de defecțiune, în special hard disk-urile convenționale care se rotesc. Toate unitățile (inclusiv unitățile SSD) au o durată de viață limitată, dar SSD-urile sunt mult mai durabile și au durate de viață mai lungi, deoarece nu conțin părți mobile. Din acest motiv, se înlocuiesc toate hard disk-urile din stocul de PC-uri și laptopuri recondiționate cu SSD-uri noi, ca standard. Acest lucru îmbunătățește foarte mult durabilitatea, performanța și consumul de energie ale mașinii și este unul dintre motivele cheie pentru care se poate cu încredere o garanție de 3 ani pentru computerele recondiționate.

Având în vedere toate aceste aspecte, este lesne de înțeles de ce tot mai mulți proprietari de firme aleg să lucreze cu astfel de calculatoare și laptopuri. Economiile oferite firmei, dar și modul de operare foarte simplu și ușor, fac din aceste calculatoare o soluție pe termen lung. În plus, sunt obținute variante foarte bune, la prețuri mici, ceea ce înseamnă că vei putea economisi eficient și vei avea tot timpul calculatoarele necesare pe care echipa ta să lucreze.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#laptop, #laptop refurbished , #laptop