ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400): productivitate fără limitări și un stil inconfundabil

Advertorial
Marti, 08 Martie 2022, ora 16:05
11004 citiri
ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400): productivitate fără limitări și un stil inconfundabil
Laptop ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) FOTO / asus.com

În condițiile în care munca de la distanță a devenit noul normal, abordarea cu succes a acestei realități necesită o reajustare tehnologică semnificativă, cu punctele principale care trebuie bifate în mod obligatoriu fiind flexibilitatea și performanța în orice condiții, un pachet care trebuie să fie livrat, bineînțeles, într-un format compact. ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) este un laptop perfect adaptat acestor cerințe, oferind într-o amprentă redusă de doar 14 inch diagonală un produs complet, fără compromisuri, care poate accelera chiar și cele mai provocatoare fluxuri de lucru pentru productivitate fără limite.

Fără îndoială că tranziția la un sistem de lucru hibrid sau complet de acasă a accelerat dezvoltarea tehnologiilor care fac posibilă menținerea productivității în echipele care lucrează de la distanță, fiind un motiv important pentru care gama de laptopuri ASUS Zenbook înglobează cele mai noi tehnologii și funcții gândite pentru biroul mobil, cu inovații care te ajută să îți atingi potențialul de productivitate, fără a depune vreun efort suplimentar.

ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) este un ultra-portabil veritabil care încorporează inovații special concepute pentru a satisface așteptările tinerilor profesioniști care au nevoie de unelte pe care se pot baza și care nu îi limitează în alegerea locului de unde pot să lucreze.

Tehnologia OLED: fără rival la nivel profesional

Creatorii de conținut și cinefilii știu că ecranul este componenta care contează cel mai mult la un laptop care li se potrivește, iar în cazul laptopului ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) nu există opțiune mai bună, pentru că primești un superb ecran cu tehnologie OLED care poate reproduce realitatea în cele mai mici detalii datorită rezoluției superioare de 3840 x 2400 pixeli. Cele peste 9 milioane de pixeli înseamnă nu doar detalii perfecte, ci și un spațiu de lucru vertical extins grație aspectului 16:10.

Ecranul 4K OLED HDR cu margini aproape invizibile NanoEdge te va face să uiți că privești un simplu ecran și poate fi totodată controlat tactil în mod intuitiv. Utilizarea tehnologiei HDR extinde gama dinamică a panoului și permite redarea unor culori de un realism de neînchipuit datorită luminozității maxime de 550 niți. Calibrarea PANTONE din fabrică ajută la potențarea senzației de ultra-realism și garantează în același timp utilizatorilor din mediile profesioniste că cele peste un miliard de culori ale spectrului de culoare DCI-P3 pot fi redate integral și precis, indiferent de situație.

Toate acestea nu ar fi posibile fără utilizarea tehnologiei OLED (Organic Light Emitting Diode), ale cărei caracteristici dominante sunt capacitatea de a afișa cele mai profunde nuanțe de negru și o rată a contrastului ce atinge valori de 1.000.000:1. Tehnologia ASUS OLED a fost îmbunătățită pentru a furniza nu doar imagini foarte realiste, ci și pentru emisii de lumină albastră reduse cu până la 70% față de un panou tipic. Acest beneficiu deloc de neglijat are grijă în acest fel de sănătatea ochilor tăi și de calitatea somnului.

ScreenPad: un al doilea ecran inteligent care sporește productivitatea

Profesioniștii sunt constant în căutarea de inovații care cresc productivitatea în mod intuitiv, de aceea ASUS a încorporat în touchpad-ul laptopului ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) tehnologia ScreenPad, un al doilea ecran ce poate fi utilizat în tandem cu cel principal. ScreenPad are o diagonală de 5.65 inch, folosește tehnologia IPS și oferă o rezoluție de 2160 x 1080 pixeli, putând fi accesat rapid prin apăsarea pictogramei de comutare din colțul touchpad-ului, schimbând, astfel, între modul de control al cursorului mouse-ului și funcția de ecran secundar.

Această inovație nu ar fi eficientă dacă nu ar fi asistată de un software care permite mutarea fără efort a aplicațiilor active între cele două ecrane, accesarea rapidă a celor mai utilizate programe, crearea și administrarea grupurilor de sarcini, și chiar efectuarea și preluarea de apeluri de voce folosind un telefon împerecheat cu laptopul sau luarea de notițe și realizarea de calcule rapide în modul de lucru tastatură numerică.

Un nivel de productivitate superior nu ar fi posibil fără includerea de componente de ultimă generație, ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) fiind configurat cu procesoare Intel din generația 11, până la 16 GB de memorie RAM LPDDR4X eficientă și rapidă ce funcționează la 4266 MHz, unități de stocare NVMe conectate direct la interfața procesorului, porturi rapide de conectare Thunderbolt 4 la 40 Gbps și, opțional, un chip grafic dedicat NVIDIA GeForce MX450 mai mult decât capabil să accelereze aplicații 3D uzuale sau editoare foto și video pentru fluxurile de lucru eficiente.

Seria Zenbook 14X OLED include mai mult modele, fiecare disponibil în eShop ASUS România cu mai multe configurații care satisfac toate necesitățile: ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) dotat cu procesoare Intel din generația 11, SSD-uri NVMe rapide pe interfață PCIe gen 4.0, bloc numeric NumberPad 2.0, ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400), dotat cu procesoare Intel din generația 11 și un al doilea ecran integrat în touchpad, ScreenPad. Acestora li se va alătura în curând și ASUS Zenbook 14X OLED (UM5401), un model cu procesoare AMD până la Ryzen 9 5900HX.

Cei care cumpără un laptop nou ASUS Zenbook 14X OLED în această perioadă, indiferent de modelul ales, primesc și trei luni gratuite de acces la suita Adobe Creative Cloud care cuprinde peste 20 de aplicații, fiind cea mai cunoscută colecție de aplicații dedicată profesioniștilor din domeniul creativ.

În plus, cei care doresc să participe în campania Părerea ta contează prin publicarea unei recenzii de utilizare a produsului de minim 200 de caractere pe oricare din platformele participante, vor primi bonus un de garanție extinsă pentru noul lor laptop ASUS Zenbook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
#laptop, #tehnologie, #ecran, #aplicatii , #laptop