Ce detalii ar trebui sa urmaresti atunci cand cumperi lapte praf?

Advertorial
Marti, 01 Martie 2022, ora 16:50
4263 citiri
Ce detalii ar trebui sa urmaresti atunci cand cumperi lapte praf?
FOTO: pixabay.com

In prezent, exista mai multe formule de lapte praf disponibile pentru bebelusi, iar acestea vor fi alese in primu rand conform recomandarii medicului pediatru. Pe masura ce bebelusul incearca mai multe tipuri de lapte praf, parintii si pediatrul isi vor da seama care este laptele praf pe care cel mic il mananca foarte bine.

Tipuri de formule pentru sugari

Formula pentru sugari vine, de asemenea, in trei forme:

  • Formula sub forma de pudra trebuie amestecata cu apa.
  • Formula lichida concentrata trebuie, de asemenea, amestecata cu apa.
  • Formula gata de utilizare, numita si gata de hranire, este preamestecata si nu necesita apa suplimentara.

Cum se alege laptele pentru bebelus?

Sunt mai multe aspete de luat in calcul pentru a se alege cele mai bune produse pentru bebelusi:

Accesibilitate

Accesibilitatea este unul dintre cei mai mari factori de luat in considerare atunci cand se alege o formula pentru bebelusi. Un lapte greu de obtinut se va transforma rapid in stres.

Organic sau non-organic

Formulele organice nu trebuie sa contina ingrediente modificate genetic si ar putea fi mai putin probabil sa contina urme de pesticide si hormoni de crestere. In prezent, nu exista dovezi suficient de puternice care sa sustina folosirea unuia dintre cele doua tipuri de lapte, in detrimentul celuilalt.

Majoritatea bebelusilor ar trebui sa consume o formula standard pentru sugari, fortificata cu fier, pe baza de lapte, spun specialistii. Parintii care intentioneaza sa se abata de la aceste formule standard, ar trebui sa discute aceasta decizie cu medicul pediatru.

Cost si comoditate

Un alt aspect important in alegerea laptelui praf este costul, pentru ca parintii trebuie sa isi poata permite sa plateasca laptele si de aceea se va alege cel mai bun produs care ofera un echilibru eficient intre cost si calitate.

Formula sub forma de pudra este cea mai putin costisitoare dintre toate tipurile de preparate pentru sugari disponibile. De asemenea, este mai convenabil de depozitat, dar trebuie masurat si amestecat in mod corespunzator, lucru la care fiecare parinte ar trebui sa se gandeasca.

Formula concentrata este mai scumpa decat formula sub forma de pudra. De asemenea, trebuie amestecata cu apa, dar este mai greu de mentinut sterila.

Formula gata de hranit este cea mai scumpa dintre toate tipurile de lapte praf pentru sugari. Are mai multe impuritati si este cel mai greu de transportat; cu toate acestea, este cea mai convenabila, deoarece nu necesita apa suplimentara sau amestecare.

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#lapte praf, #cumparare lapte praf , #bebelusi