Lampa UV unghii, tipuri și scopul ei

Advertorial
Luni, 13 Martie 2023, ora 11:57
4683 citiri
Lampa UV unghii, tipuri și scopul ei
FOTO: unsplash.com

Lampa UV unghii este potrivită doar pentru anumite lacuri și poate fi folosită pentru gel UV. În funcție de dispozitivul pe care îl alegi, poți usca diferite tipuri de acoperiri pentru unghii. Lacul se usucă în aproximativ un minut.

Dispozitivul poate fi folosit și pentru Shellac. Lampa UV unghii este deosebit de comună în saloanele de manichiură, dar poate fi folosită și acasă. O lampă UV unghii este un dispozitiv conceput pentru a face gelul să se întărească mai repede. De obicei, este un instrument pentru tratamentul profesional al unghiilor. Totuși, există tot mai multe produse care sunt folosite și în sectorul privat.

Lampa UV unghii - tipuri

Pentru a-ți usca corect lacurile UV și tipurile de gel sau pentru a le întări prin polimerizare, puterea nu este neapărat decisivă. Desigur, dispozitivele mai puternice tind să ducă la un rezultat mai rapid. Practic, există diferite tipuri de lămpi UV pentru unghii: lampa clasică (spectru UV de la aproximativ 320 nm la aproximativ 400 nm), lămpi UV LED pentru unghii (spectru UV la aproximativ 405 nm), lampă CCFL (spectru UV aproximativ 350 nm până la 400 nm), combinație de LED și CCFL sau lampă UV clasică. Lămpile UV sunt deja disponibile cu o putere de 9 wați, până la dispozitive profesionale cu o putere de până la 48 wați.

Dorința fiecărei femei de a fi frumoasă și dorința ei de perfecțiune sunt nevoi genetice. Imaginea ei trebuie să fie impecabilă. Acest lucru este deosebit de acut atunci când trebuie să meargă la evenimente sau la diferite petreceri. Ținuta, coafura, machiajul și manichiura sunt imaginea ei, care poate spune mai mult decât orice cuvânt. Ultimul accent important din imagine este manichiura. Lacul obișnuit este de scurtă durată, în plus, unghiile acoperite cu el sunt deteriorate în timpul treburilor casnice. De aceea, a fost înlocuit cu gel și s-a dovedit a fi excelent. Se aplică pe placa unghiei ca un lac tradițional. Cu toate acestea, spre deosebire de ojă, Gelul Polish durează până la douăzeci de zile fără deteriorare. Avantajul constă în utilizarea lămpilor UV speciale pentru polimerizare. Datorită acestui dispozitiv, straturile de Gel Polish aplicate succesiv sunt uscate și ulterior își păstrează rezistența inițială.

Lampa UV pentru acasă și pentru salon

Lampa UV unghii simplă este folosită pentru a fixa toate tipurile de materiale pentru manichiură (lac de gel, șelac, lac de culoare). Cu ajutorul acesteia se realizează extensii de unghii cu acrilice și gel. Ca una dintre opțiunile economice, aparatul electric de 9 W funcționează atât la rețea, cât și pe baterii. Datorită dimensiunii mici, timpul de procedură crește (se pot polimeriza doar 2-3 unghii deodată). Nu există nicio modalitate de a extinde sau de a îndepărta partea inferioară, ceea ce face dificilă schimbarea lămpilor arse. Neconținând funcții suplimentare, datorita preţului mic, este de preferat atât pentru utilizare acasă cât și pentru fetele cu puțină experiență.

O lampă UV unghii de dimensiuni mari, puternică (36 W) îți permite să procesezi cinci unghii simultan. Plăcile cu oglindă din interior cresc temperatura, ceea ce reduce timpul de uscare. Spre deosebire de modelele de dimensiuni mici, aceasta este echipată cu o bază detașabilă, care simplifică procedura de schimbare a lămpilor, precum și un cronometru care permite maestrului să nu controleze personal timpul de procedură. Scopul lămpii UV unghii de 36 W, este de a o folosi în saloanele de manichiură.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#lampa UV, #unghii, #tipti lampi uv , #stiri life style