"Ești prost?" Nick Kyrgios a mai făcut o victimă la Wimbledon!

Duminica, 03 Iulie 2022, ora 08:28 7758 citiri
Nick Kyrgios a avut o nouă ieșire nesportivă FOTO facebook

Australianul Nick Kyrgios, unul dintre cei mai non-conformiști jucători de tenis, s-a calificat în optimile turneului de la Wimbledon.

Aflat pe locul 40 ATP, Kyrgios l-a eliminat pe grecul Stefanos Tsitsipas, numărul 5 mondial, după un meci în patru seturi: 6-7, 6-6, 6-3, 7-6.

La doar câteva zile după ce a fost amendat pentru că a scuipat în direcția unui spectator, Kyrgios l-a luat la rost pe arbitru.

”Ești prost? Cum poți să dai cu mingea în tribune, să riști să lovești pe cineva și să nu fii descalificat? Trebuie să rănească pe cineva ca să fie descalificat? Dacă făceam eu așa... Doamne”, i-a spus Kyrgios, iritat, după ce Tsitsipas a trimis o minge intenționat în sus, nemulțumit că ratase o lovitură.

Astăzi încep optimile de finală, după următorul program:

MASCULIN

D. Goffin - F. Tiafoe

C. Norrie - T. Paul

J. Sinner - C. Alcaraz

N. Djokovici - T. Van Rijthoven

FEMININ

M. Bouzkova - C. Garcia

T. Maria - J. Ostapenko

H. Watson - J. Niemeier

E. Mertens - O. Jabeur

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News