Ce mesaj a transmis Kylian Mbappé după ce a luat un nou premiu în Franța: "Alegerea mea e aproape făcută"

Luni, 16 Mai 2022, ora 08:35 2549 citiri
Kylian Mbappé a fost premiat de Thierry Henry

Kylian Mbappé a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul francez pentru al treilea sezon consecutiv, iar Karim Benzema a fost desemneat cel mai bun jucător francez din străinătate.

Sindicatul fotbaliștilor din Franța l-a desemnat pentru a treia oară la rând pe Kylian Mbappé drept cel mai bun fotbalist din campionatul Franței.

Kylian Mbappé a scris pe twitter că este extrem de mândru că a fost premiat pentru a treia oară la rând și că această recunoaștere îi încălzește inima. El a mulțumit clubului și fanilor pentru încredere.

Mbappe a fost întrebat dacă s-a hotărât în privinţa viitorului său. "Alegerea mea este aproape făcută", a răspuns el. "Practic, s-a terminat. Lipsesc câteva detalii, dar s-a terminat", a adăugat Mbappe, cel mai bun marcator (25 de goluri) şi cel mai bun pasator (17 assist-uri) în actuala ediţie din Ligue 1.

Acesta ar putea fi ultimul sezon al lui Kylian Mbappé la PSG, care mai are un meci de jucat în campionat, acasă cu Metz.

După această partidă, Kylian Mbappé va anunța dacă rămâne la PSG sau merge la Real Madrid, unde a așteptat cu brațele deschise de suporterii blanco și de Karim Benzema.

Acesta din urmă a fost desemnat, așa cum era de așteptat, cel mai bun francez care evoluează la o echipă din afara Franței.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News