Antrenorul lui PSG a spus adevărul despre starul Mbappe: ”Fiindcă el nu vrea”

Marti, 19 Decembrie 2023, ora 18:43
2131 citiri
Antrenorul lui PSG a spus adevărul despre starul Mbappe: ”Fiindcă el nu vrea”
Kylian Mbappe

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, spaniolul Luis Enrique, a asigurat marţi că are o relaţie "perfectă" cu fotbalistul vedetă al echipei, Kylian Mbappe, până acolo încât a spus că "nu suntem prieteni (...) fiindcă el nu vrea", relatează EFE.

După ce presa franceză a scris în ultimele zile că există dezacorduri între cei doi, Luis Enrique a fost direct când a afirmat ca relaţia dintre el şi Mbappe este cea dintotdeauna, "aş spune perfectă".

"Nu suntem prieteni, dar aproape. Mai ales fiindcă el nu vrea", a spus tehnicianul într-o conferinţă de presă înaintea meciului de campionat împotriva lui Metz echipa antrenată de românul Ladislau Boloni.

"Nu ştiu de ce mă întrebaţi asta, fiindcă sunt foarte apropiat de majoritatea jucătorilor", iar "de Kylian de la început", a spus Luis Enrique. Potrivit acestuia, atacantul francez este "un om foarte apropiat, foarte glumeţ, mereu zâmbitor".

Anterior, analizând ce s-a întâmplat până acum în acest sezon, primul pentru el la PSG, tehnicianul s-a arătat foarte mulţumit de felul în care au mers lucrurile, "deşi există mereu zvonuri despre lucruri negative", fără să precizeze dacă se referă la speculaţiile legate de presupusa nemulţumire a lui Mbappe.

Internaţionalul francez împlineşte miercuri 25 de ani, iar Luis Enrique, care îl consideră "foarte tânăr", a salutat ce a reuşit acesta până acum. Luis Enrique speră că Mbappe "va obţine multe succese individuale şi colective" şi că acest lucru se va întâmpla "la PSG".

"Este minunat să ai un jucător ca el în echipa, pentru ce aduce el şi pentru ce creează", a adăugat ibericul.

În acest moment nu este sigur dacă Mbappe îşi va prelungi contractul cu PSG, care expiră la finalul actualei stagiuni, sau va alege să semneze cu alt club.

Ce rușine a evitat PSG în meciul în care putea câștiga titlul
Ce rușine a evitat PSG în meciul în care putea câștiga titlul
Paris Saint-Germain a remizat, 3-3, cu Le Havre după ce a egalat pe final de meci, amânând sărbătorirea titlului de campioană a Franţei cu patru zile înainte de semifinala tur cu Borussia...
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Echipa franceză PSG a învins miercuri, în deplasare, scor 4-1, formaţia Lorient, în etapa a 29-a din Ligue 1. PSG s-a impus la Lorient prin golurile marcate de cei doi jucători pe care...
#Kylian Mbappe, #psg, #antrenor, #adevar , #stiri fotbal