Liga Campionilor: Mbappe pleacă de la PSG cu fruntea sus. Recital Kylian în Spania

Miercuri, 06 Martie 2024, ora 00:25
3093 citiri
Liga Campionilor: Mbappe pleacă de la PSG cu fruntea sus. Recital Kylian în Spania
Kylian Mbappe FOTO Twitter

Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal după ce a trecut de Real Sociedad cu scorul de 2-1 (1-0), marţi seara, în deplasare, în manşa secundă a optimilor de finală.

Vedeta Kylian Mbappe a condus-o pe PSG în faza următoare, după ce a marcat trei din cele patru goluri ale parizienilor în această dublă victorie, 2-0 în Hexagon şi 2-1 în Ţara Bascilor.

PSG şi-a asigurat prezenţa în primul său sfert de finală în Champions League din 2021 încoace.

Campioana Franţei a avut prima ocazie clară de gol, dar portarul Remiro a reuşit să apere şutul lui Barcola în situaţie de unu la unu (10). Remiro s-a opus golului şi la şutul lui Zaire-Emery (15).

PSG a deschis scorul prin Mbappe (15), care a marcat cu un şut la colţul lung, din interiorul careului.

Remiro a mai avut o intervenţie salutară (29), la şutul lui Mbappe.

Viitorul atacant al lui Real Madrid a parafat victoria parizienilor prin golul marcat după pauză (56), din pasa lui Kang-in Lee.

În faţa a 39.336 de spectatori prezenţi pe Anoeta, bascii au căutat golul de onoare. Zubimendi nu a reuşit să îl găsească (79), dar l-a înscris Mikel Merino (89), după o minge respinsă de portarul Donnarumma.

Miercuri, au loc în optimi meciurile Real Madrid – Leipzig, scor 1-0 în tur, şi Manchester CityFC Copenhaga, 3-1 în tur.

La 12 martie se vor disputa partidele Arsenal – FC Porto (0-1 în tur) şi FC BarcelonaNapoli (1-1 în tur), iar la 13 martie sunt programate confruntările Atletico Madrid – Inter (0-1 în tur) şi Borussia Dortmund – PSV (1-1 în tur).

Ce rușine a evitat PSG în meciul în care putea câștiga titlul
Ce rușine a evitat PSG în meciul în care putea câștiga titlul
Paris Saint-Germain a remizat, 3-3, cu Le Havre după ce a egalat pe final de meci, amânând sărbătorirea titlului de campioană a Franţei cu patru zile înainte de semifinala tur cu Borussia...
CSM București, meci de coșmar în sferturile Ligii Campionilor. Ce șanse de calificare mai au ”tigroaicele”
CSM București, meci de coșmar în sferturile Ligii Campionilor. Ce șanse de calificare mai au ”tigroaicele”
Campioana CSM Bucureşti a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia Metz Handball, scor 27-24 (15-14), în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Returul va...
#Kylian Mbappe, #Liga Campionilor, #psg, #Real Sociedad , #stiri Champions League