Kylian Mbappe a primit ultimatum de la PSG

Marti, 27 Iunie 2023, ora 09:35
2735 citiri
Kylian Mbappe a primit ultimatum de la PSG
Kylian Mbappe

Paris Saint-Germain aşteaptă un "răspuns rapid" din partea lui Kylian Mbappe în privinţa viitorului său pe Parc des Princes, căpitanul selecţionatei de fotbal a Franţei având de ales între a-şi prelungi contractul cu actualul său club sau a pleca la o altă echipă în această vară, informează Le Parisien.

"Poziţia lui Nasser Al-Khelaifi (preşedintele clubului PSG - n.red.) nu s-a schimbat: fie cel mai bun marcator din Ligue 1 îşi prelungeşte contractul, fie părăseşte Parisul în această vară. PSG speră că starul se va decide cât mai rapid posibil", se precizează în articolul publicat de cotidianul francez.

În 2022, când i-a expirat vechiul acord cu parizienii, Mbappe a ales să rămână la PSG, în locul unei plecări la Real Madrid, club care l-a curtat intens în ultimii ani şi cu care se afla în negocieri avansate la momentul respectiv.

Atacantul francez a semnat în 2022 un nou acord cu clubul parizian, valabil până în 2024, cu opţiune pentru un sezon suplimentar, pe care Mbappe a anunţat recent că refuză să o activeze, lucru care i-a înfuriat pe oficialii lui PSG.

Potrivit Le Parisien, aceştia au contactat-o pe mama şi, totodată, impresarul lui Mbappe, Fayza Lamari, pentru a-i comunica cele două opţiuni pe care le are la dispoziţie fiul său.

Anterior, Kylian Mbappe declarase că doreşte să-şi onoreze şi ultimul act de contract cu PSG, pentru a putea pleca liber la un alt club, în vara lui 2024, o variantă care nu este deloc pe placul conducătorilor parizieni.

Presa sportivă spaniolă susţine că responsabilii clubului Paris Saint-Germain au stabilit şi suma pentru care ar fi dispuşi să renunţe la vedeta sa în această perioadă de mercato: 200 de milioane de euro.

Ce rușine a evitat PSG în meciul în care putea câștiga titlul
Ce rușine a evitat PSG în meciul în care putea câștiga titlul
Paris Saint-Germain a remizat, 3-3, cu Le Havre după ce a egalat pe final de meci, amânând sărbătorirea titlului de campioană a Franţei cu patru zile înainte de semifinala tur cu Borussia...
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Echipa franceză PSG a învins miercuri, în deplasare, scor 4-1, formaţia Lorient, în etapa a 29-a din Ligue 1. PSG s-a impus la Lorient prin golurile marcate de cei doi jucători pe care...
#Kylian Mbappe, #psg, #ultimatum , #stiri fotbal