Kylian Mbappe a dat răspunsul. Ce crede despre ironiile argentinienilor după finala Campionatului Mondial

Joi, 29 Decembrie 2022, ora 10:10
3004 citiri
Kylian Mbappe a dat răspunsul. Ce crede despre ironiile argentinienilor după finala Campionatului Mondial
Kylian Mbappe

Kylian Mbappe crede că "nu va digera niciodată" eşecul suferit de selecţionata Franţei în faţa Argentinei (scor 2-4 la loviturile de departajare), în finala Cupei Mondiale de fotbal 2022, în ciuda unei triple a atacantului Les Bleus, scrie AFP.

"Aşa cum le-am spus colegilor, nu există niciun motiv ca echipa de club să plătească pentru un eşec al selecţionatei, acestea sunt două situaţii foarte diferite", a asigurat însă Mbappe, după ce a adus victoria echipei sale, Paris Saint-Germain, miercuri seara, în faţa formaţiei RC Strasbourg (2-1), în etapa a 16-a a campionatului francez.

Vedeta Les Bleus a recunoscut că a petrecut "ore complicate" după înfrângerea în faţa naţionalei Albiceleste, în care a reuşit un hat-trick, inclusiv două penalty-uri, iar apoi a transformat una dintre loviturile de departajare ale francezilor.

Miercuri, Mbappe a marcat din nou din penalty pentru PSG, într-un meci câştigat de această dată. "Este bine să refaci legătura cu victoria, să ai o legătură cu clubul, suporterii, coechipierii", a declarat atacantul în zona mixtă, la finalului jocului de pe Parc des Princes.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a surprins pe toată lumea, revenind la antrenamentele lui PSG imediat după Cupa Mondială din Qatar. "Am vorbit înainte de finală şi i-am spus antrenorului că voi reveni indiferent de rezultat, pentru că m-am simţit bine şi am vrut să continui să joc, pentru că avem două meciuri importante", a explicat el.

Întrebat despre ironiile la adresa sa în timpul celebrărilor jucătorilor Argentinei, Mbappe a precizat că "nu îşi consumă energia cu lucruri atât de banale".

"Important pentru mine este să dau tot ce e mai bun din mine pentru clubul mei şi vom aştepta ca Leo (Messi) să revină pentru a continua să marcheze şi să câştige jocuri", a adăugat francezul.

"Am vorbit cu Leo după meci, l-am felicitat. A fost obiectivul vieţii pentru el, şi pentru mine, dar am eşuat, aşa că trebuie să rămâi întotdeauna un jucător bun", a mai spus Kylian Mbappe.

Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a jucat miercuri într-un meci în scopuri caritabile, alături de foste glorii ale fotbalului francez şi mondial, reuşind să transforme o lovitură de...
Elicea uriașă amplasată pe legendarul cabaret Moulin Rouge s-a prăbușit. Fațada a fost avariată, dar nu sunt victime VIDEO
Elicea uriașă amplasată pe legendarul cabaret Moulin Rouge s-a prăbușit. Fațada a fost avariată, dar nu sunt victime VIDEO
Elicea amplasată pe legendarul cabaret Moulin Rouge, situat în cartierul Pigalle din Paris, s-a desprins şi a căzut în noaptea de miercuri 24 spre joi 25 aprilie, între orele 2.00 şi 3.00,...
#Kylian Mbappe, #Franta, #Argentina, #Campionatul Mondial , #Campionatul mondial 2022