Află câte avantaje obţii cu un cont la KRUK şi cum reuşesc alţii să ajungă la 0 datorii!

Advertorial
Marti, 22 Martie 2022, ora 18:37
6779 citiri
Află câte avantaje obţii cu un cont la KRUK şi cum reuşesc alţii să ajungă la 0 datorii!
FOTO: shutterstock.com/ro

În 2022, tot mai mulţi utilizatori online sunt tentaţi să cumpere produse şi servicii din acest mediu atât de ofertant. În plus, se remarcă un trend ascendent şi în ceea ce priveşte plata datoriilor către bănci sau alte instituţii financiare sau non-financiare.

Un exemplu în acest sens este platforma e-kruk.ro, un site care le permite clienţilor săi să poată achita ratele simplu şi rapid, dar oferă şi de multe alte avantaje importante.

Cum se poate crea un cont la KRUK

Compania KRUK România îi ajută pe clienţii cu datorii să iasă din impas, punându-le la dispoziţie o platformă online, dar şi asistenţă permanentă. Pentru a putea beneficia de toate facilităţile platformei, este nevoie ca utilizatorul să se înregistreze, procesul fiind unul rapid şi uşor. Primul pas pentru crearea unui cont la KRUK constă în accesarea website-ului e-kruk.ro şi apăsarea butonului “Înregistrează-te”. În acel moment, se va deschide un formular care trebuie completat cu datele clientului (numărul dosarului, CNP-ul, e-mailul, este necesară şi o parolă).

Este important de menţionat că inclusiv clienţii care nu doresc să-şi creeze un cont pot să dispună de serviciile KRUK, precum plata online, ea putând fi efectuată şi fără să fie nevoie de înregistrare.

Care sunt avantajele de care se bucura cei care au un cont la KRUK

Clienţii care îşi creează un cont în platforma KRUK se pot bucura de mai multe avantaje importante, între acestea remarcându-se următoarele:

  • acces nelimitat la cont, de pe orice dispozitiv;
  • pot solicita şi semna electronic un angajament de plată;
  • au acces la informaţii actualizate despre dosarele lor;
  • pot efectua plăţi online sigure şi rapide;

Pe lângă toate aceste avantaje majore, clienţii au acces şi la sfaturi de economisire de la KRUK, astfel încât să-şi poată gestiona mai bine finanţele personale, să adopte un comportament raţional în privinţa veniturilor şi a cheltuielilor, totul pentru a obţine libertate financiară.

KRUK îşi susţine toţi clienţii prin acţiuni concrete

Se spune că primul lucru pe care trebuie să-l facă un om pentru a-şi rezolva problemele este să le identifice şi să fie conştient de ele. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul datoriilor. Cu cât o persoană aflată în această situaţie analizează mai obiectiv problema, depistând cauzele evidente sau ascunse şi cerând ajutorul, are mai multe şanse să depăşească obstacolul şi să îşi recapete stabilitatea din punct de vedere financiar.

Cei care nu şi-au mai putut plăti ratele la bănci şi IFN-uri sau care nu şi-au mai achitat facturile, simţindu-se depăşiţi de spirala datoriilor, dar au ales soluţiile puse la dispoziţie de KRUK, au putut confirma ulterior că KRUK te învaţă cum să eviţi executarea silită. După ce dosarul lor a ajuns să fie administrat de această companie cu experienţă în gestionarea datoriilor, au putut vedea şi simţi că nu sunt singuri şi că beneficiază de tot suportul pentru a depăşi problemele cu banii.

Prin semnarea unui angajament de plată, care fiecare client îşi stabileşte cum să returneze banii pe care îi datorează. Astfel nu va mai întâmpina dificultăţi. Angajamentul de plată este una dintre soluţiile cele mai eficiente pusă la dispoziţie de companie în sprijinul clienţilor săi pentru a-i ajuta să ajungă la 0 datorii.

În concluzie, crearea unui cont pe eKRUK este primul pas către o nouă viaţă, una în care datoriile se vor stinge uşor-uşor, cu ajutorul specialiştilor.

Fondul Monetar Internațional a luat în vizor trei dintre cele mai dezvoltate țări din Europa. Avertisment transmis și obiective clare trasate
Fondul Monetar Internațional a luat în vizor trei dintre cele mai dezvoltate țări din Europa. Avertisment transmis și obiective clare trasate
Italia şi Franţa ar trebui să reducă cheltuielile mai repede decât intenţionează în prezent, pentru a ţine datoriile publice sub control, în timp ce Germania ar trebui să aloce fonduri...
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
#kruk, #imprumut, #economii , #credit