Lider USR, atac la Iohannis după oficializarea noii alianțe a PNL: „A făcut praf acest partid istoric, l-a transformat într-un cărucior”

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 20:45 2800 citiri
Klaus Iohannis și Florin Cîțu FOTO Hepta

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit TV că, prin această coaliţie PNL-PSD, Klaus Iohannis şi liderii actuali ai PNL ”au făcut praf acest partid istoric”. El l-a acuzat pe şeful statului că i-a minţit pe români când le-a spus că îi va scăpa de PSD, şi apoi a năşit această coaliţie monstruoasă PNL-PSD-UDMR.

”Nu a fost decizia PNL, a fost decizia lui Klaus Iohannis. PNL-ul este făcut praf, în momentul ăsta, Klaus Iohannis şi liderii actuali ai PNL au făcut praf acest partid istoric, l-au transformat într-un cărucior, nici măcar remorcă nu mai e, la remorca PSD-ului”, a spus purtătorul de cuvânt al USR despre coaliţia dintre cele trei partide, oficializată, luni, prin desmenarea lui Nicolae Ciucă premier.

El a mai spus că actuala conducere PNL a reuşit să distrugă partidul ”în câteva luni de zile, orbiţi de meciurile lor interne şi de la Congres şi apoi de diverse orgolii şi meciuni de putere în PNL, de orgoliul nemăsurat al preşedintelui Iohannis, care a vrut să îşi ofere o vacanţă binemeritată, pentru următorii ani, asigurând această majoritate confortabilă”.

Moşteanu a mau declarat că preşedintele i-a minţit pe români, când le-a spus daţi-mi votul şi vă scap de PSD.

”I-a scăpat până nu a mai putut. A năşit această coaliţie monstruoasă PNL-PSD-UDMR”, a spus el.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost felicitat luni dimineață pentru rezultatul negocierilor derulate cu PSD pentru formarea guvernului. „Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”, i-ar fi transmis Olguța Vasilescu lui Marcel Ciolacu, spun surse participante la ședință. Și secretarul general al partidului, Paul Stănescu, i-a spus președintelui PSD că este „un bun negociator, poate la fel de bun sau chiar mai bun ca Hrebenciuc”, spun surele citate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News